Lattiamaalit

Ilves Lattiamaali

Kiiltävä vesiohenteinen lattiamaali

Vesiohenteinen, kiiltävä, 1-komponenttinen maali, joka soveltuu betoni-, tiili-, rappaus- ja puupintojen maalaukseen sisätiloissa. Käyttökohteita ovat kulutukselle alttiit lattiapinnat esimerkiksi asuin-, liike- ja varastotiloissa sekä kellaritilat ja portaat. Soveltuu myös aiemmin alkydi- tai epoksimaalilla tai -lakalla käsiteltyjen lattioiden huoltomaalaukseen.

TUOTESELOSTE

UUDET BETONILATTIAT: Betonin tulee kuivua vähintään 3 kk ennen maalausta. Poista sementtiliima hiomalla tai pesemällä suolahappoliuoksella. Ensimmäisellä käsittelykerralla ohenna maali n. 10–20 % vedellä, käsittele sitten 1–2 krt ohentamattomalla maalilla.

UUDET PUULATTIAT: Pohjamaalaa joko 10–20 % vedellä ohennetulla maalilla kerran tai Ilves Tartuntapohjamaali V -maalilla. Pintamaalaa ohentamattomalla maalilla 2–3 kertaa.

AIEMMIN MAALATUT PINNAT: Pese Ilves Maalarinpesuaineella ja hio tarvittaessa. Uudelleen maalattaessa lakkamaaleilla tai 2-komponenttimaaleilla maalattuja kohteita tulee pinta aina karhentaa hiomalla ennen maalausta. Pintamaalaa 2–3 kertaa.

TYÖTAPA: Sively, telaus, lasta tai ruisku.

RIITTOISUUS: 8–12 m2/l.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 1 h, uudelleenmaalattavissa 2–4 h.

KIILTOASTE: Kiiltävä.

OHENNE: Vesi. Sekoita maali hyvin ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä.

TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vedellä.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Maalattavan pinnan on oltava kuiva, pölytön ja rasvaton. Lämpötila vähintään +10°C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

VARASTOINTI: Viileässä ja kuivassa tilassa. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta. Jos ainetta on nielty, hakeuduttava heti lääkärin hoitoon ja näytettävä tämä pakkaus tai etiketti.

Maalaustuoteryhmä 2012: 651 Lattioiden vesiohenteiset pintamaalit RL 03…04

Sävyt: A-pohja (valkoinen), C-pohja (sävytettävä), Harmaa

Pakkauskoot: 0,9 L, 2,7 L, 9 L

Käyttöturvallisuustiedote

Tuotekuva

Takaisin