Lattiamaalit

Ilves Lattiamaali

Harmaa uretaanialkydipohjainen pintamaali

Harmaa uretaanialkyydipohjainen pintamaali, joka soveltuu betonipintojen maalaukseen ulkona ja sisällä. Voidaan käyttää myös puu- ja puulevypinnoille sekä metallipinnoille. Ulkona metallipinnat on pohjustettava korroosionestopohjamaalilla.

TUOTESELOSTE

ESIKÄSITTELY: Poista uusilta pinnoilta tiivis betoniliimakerros pintahionnalla. Poista aiemmin maalatuilta pinnoilta irtonainen maali ja muu lika mekaanisesti tai hiekkapuhaltamalla. Pese öljy ja rasva huolellisesti pois. Pesun jälkeen huuhdo pinnat ja anna kuivua.

MAALAUS: Pohjamaalausta varten ohenna  Ilves Lattiamaalia 15–20 %:lla ohennetta. Pintamaalaa ohentamattomalla tai hieman ohennetulla Ilves Lattiamaalilla.

RIITTOISUUS: Tiivis aiemmin maalattu pinta 9–11 m2/l, uudet maalaamattomat betonipinnat (teräshierretty) 1. kerros 5–7 m2/l, 2. kerros 7–10 m2/l.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 1–2 h. Päällemaalaus noin vrk:n kuluttua. Kovaan rasitukseen joutuvissa tiloissa käyttöönotto 2–3 vrk:n kuluttua.

KIILTOASTE: Kiiltävä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Lakkabensiini.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana pitää maalin, ilman ja pinnan lämpötilan olla yli +5 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Maalaustuoteryhmä 2012: 655 Lattioiden 1-komponenttiset, liuoteohenteiset pintamaalit RL 03.

EU raja-arvo tälle tuotteelle (kat. A/i): 500 g/l (2010). Tämä tuote sisältää max 500 g/l VOC.

Sävyt: harmaa

Pakkauskoot: 0,9 L, 2,7 L, 9 L

Käyttöturvallisuustiedote

Tuotekuva

Takaisin