Liimat ja poistoaineet

Ilves Maalinpoisto

Tehokas poistoaine vanhalle maalille. Sopii sekä sisätiloihin että ulos huomioiden ympäristö- ja työsuojelumääräykset. Geelimäisen koostumuksen ansiosta sopii myös pystypinnoille, eikä valu.

KÄYTTÖ: Testaa tuotetta aina ensin pienelle alueelle jotta selviää, soveltuuko tuote kyseiseen kohteeseen ja kauanko sen tulee vaikuttaa. Kun aloitat työskentelyn, puhdista pinta rasvasta, öljystä ja muusta liasta. Suojaa pinnat, joihin ei haluta maalinpoistoa. Suojaamiseen sopii hyvin polyeteenimuovi ja ilmastointiteippi. Suojaa myös lähellä olevat kasvit. Levitä Ilves Maalinpoistoa reilu kerros pensselillä, telalla tai ruiskulla. Käytä suojahansikkaita sekä -laseja. Vältä työskentelyä suorassa auringonpaisteessa. Anna vaikuttaa vähintään 1–6 tuntia riippuen maalikerrosten paksuudesta ja maalityypistä. Aineen voi antaa vaikuttaa jopa yön yli. Voit suojata maalinpoistoainetta kuivumiselta prosessin aikana muovilla tai kelmulla. Jos aine pääsee kuivumaan, lisää pintaan uutta maalinpoistoainetta. Kun maali on liuennut pehmeäksi, poista se kaapimalla esimerkiksi teräslastalla. Jos poistettavia maalikerroksia on useita, toista käsittely tarvittaessa. Huuhtele puhdistettu pinta vedellä. Älä varastoi kertynyttä maalijäämää metalliastiassa.

RIITTOISUUS: 4–5 m2/litra.

TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Optimaalinen työskentelylämpötila on 15–30 °C. Tuote toimii myös alemmissa lämpötiloissa (1–14 °C), mutta hitaammin.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojattava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Pakkauskoot: 1 L

Takaisin