Liimat ja poistoaineet

Ilves Tapetinpoistoaine

Vesipohjainen valmis tapetinirrotusaine

Käyttövalmis, vesiohenteinen irrotusaine tapeteille, joiden kiinnittämisessä on käytetty selluloosa- tai tärkkelyspohjaista liisteriä. Soveltuu paperi- ja non woven -tapeteille. Hyytelömäisen koostumuksen ansiosta tuote on helppo levittää eikä se valu.

KÄYTTÖOHJE: Levitä Ilves Tapetinpoistoaine telalla tai pensselillä irrotettavan tapetin päälle. Varmista, että tapetti kostuu kauttaaltaan. Anna vaikuttaa 15–60 min riippuen tapettilaadusta. Kun tapetti alkaa irrota seinästä, aloita tapettivuotien poistaminen. Mikäli seinässä on useita vanhoja tapettikerroksia päällekäin, voi käsittelyn toistaa tarvittaessa. Jos tapetissa on kalvomainen pinta, voit tehostaa Ilves Tapetinpoistoaineen imeytymistä rikkomalla tapetin pinnan esimerkiksi tekemällä siihen viiltoja tasaisin 5–10 cm välein tai hiomalla. Palstautuvista tapeteista poistetaan pintakerros läpivettymisen varmistamiseksi. Suojaa lattia ja muut kosteudelle arat pinnat työskentelyn ajaksi.

TYÖTAPA: Tela tai pensseli.

RIITTOISUUS: 3–6 m2/l

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Tuotteen ja käsiteltävän pinnan lämpötila on oltava yli + 15°C, mutta alle + 25°C. Ilmankosteus alle 50 %.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetus pystyasennossa ja tuettuna. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Pakkauskoot: 5 L, 10 L

Takaisin