Puunsuoja-aineet

Ilves Hirsi- ja paneelivaha, vesiohenteinen

Muodostaa hengittävän, puuta suojaavan ja kauniin himmeän pinnan.

Kuultovalkoinen vaha antaa puulle kauniin läpikuultavan vaalean sävyn ja muodostaa hengittävän pinnan, joka hylkii likaa ja suojaa auringon UVsäteilyltä. Raikastaa tummuneet tai kellastuneet puupinnat. Puuvahattu pinta on turvallinen ihmisille, eläimille ja kasveille. Ilves Hirsi- ja paneelivahaa voi käyttää myös kosteissa ja lämpötilaltaan vaihtuvissa sisätiloissa, kuten kylpyhuoneissa, saunoissa tai piharakennuksissa.

TUOTESELOSTE

KÄYTTÖKOHTEET: Hirsi- ja paneelipinnat, puiset väliovet ja karmit sekä puupuhtaat huonekalut sisätiloissa. Ei suositella ulkokäyttöön.

ESIKÄSITTELY: Puhdista uudet puupinnat pölystä ja liasta. Poista vanha maali, lakka tai öljy kokonaan.

KÄYTTÖOHJE: Sekoita tuote huolellisesti pohjaa myöten. Suojaa pinnat, joita ei ole tarkoitus käsitellä. Levitä Ilves Hirsi- ja paneelivaha keinokuitusiveltimellä, nukkaamattomalla telalla tai sienellä puun syiden suuntaisesti. Anna kuivua 12 tuntia ennen uusintakäsittelyä. Lopullinen sävy riippuu mm. puun huokoisuudesta, käsittelykerroista ja käytetystä ainemäärästä. Tummille pinnoille tarvitaan yleensä useampi käsittelykerta, jotta tumma väri peittyy. Mitä useampi käsittelykerta, sitä valkoisempi lopputulos. Useampi käsittelykerta lisää pintaan myös hieman kiiltoa. Suosittelemme tuotteen testaamista ensin huomaamattomaan paikkaan ennen koko alueen käsittelyä.

RIITTOISUUS: 10–14 m2/l puulaadusta riippuen.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 1 h, uudelleenmaalattavissa 12 h. Käyttöönottokuiva vuorokauden kuluttua.

KIILTOASTE: Himmeä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDENPESU: Vesi.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojattava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Sisältää 5-kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 247-500-7], 2-metyyli-2H-isotiatsol3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen tai käytä käsitellessä suojahansikkaita.

Maalaustuoteryhmä 2012: 711 Seinä- ja kattopintojen vesiohenteiset vahat ja öljyt sisäkäyttöön RL 01...05 (RT-luokitus).

EU raja-arvo tälle tuotteelle (Kat. A/f): 130 g/l (2010). Tämä tuote sisältää max 130 g/l VOC.

SÄVYT: kuultovalkoinen

Pakkauskoot: 2,7 L

Käyttöturvallisuustiedote

Tuotekuva

Takaisin