Puunsuoja-aineet

Ilves Puuöljy, vesiohenteinen

Vesiohenteinen puuöljy ulkokäyttöön

Korkealaatuinen puuöljy käsittelemättömälle tai aikaisemmin  öljytylle puulle ulkona. Muodostaa kestävän,  vettähylkivän pinnan. Soveltuu esimerkiksi terassien, aitojen ja  puutarhakalusteiden öljyämiseen. Ei sovellu pinnoille, jotka voivat joutua kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa.

TUOTESELOSTE

ESIKÄSITTELY: Käsiteltävän pinna tulee olla puhdas, kuiva ja kiinteä. Harjaa pinta tarvittaessa teräsharjalla tai hio. Poista kaikki irtonainen aines. Poista levä- ja homekasvusto Ilves Julkisivu- ja homepesulla.

KÄYTTÖ: Öljyä pinta siveltimellä tai rievulla, kunnes puun pinta on kyllästetty öljyllä. Käsittele lauta koko pituudeltaan kerralla, vältä päällekkäiskäsittelyä. Odota muutama minuutti ja pyyhi imeytymätön ylimääräinen öljy pois kuivalla rievulla tai sienellä. On tärkeää, että öljy tunkeutuu alustaan eikä muodosta kalvoa pinnalle. Toista käsittely säännöllisesti, varsinkin syksyllä.

RIITTOISUUS: 5–15 m2/l.

KUIVUMISAIKA: 16–24 h, kun lämpötila on +23 °C ja ilman suhteellinen kosteus 50 %.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi.

MAALAUSOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja puuöljyn kuivumisen aikana pitää öljyn, ilman ja pinnan lämpötilan olla yli + 5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kuivuvia öljyjä. Itsesyttymisvaara kostutetuissa rievuissa, trasselissa jne. Käytetyt rievut ja trasselit jne. laitetaan veteen tai poltetaan.

Sisältää biosidia IPBC, joka suojaa suojaa maalipintaa homeelta.

Maalaustuoteryhmä 2012: 721 Vesiohenteiset öljyt ulkokäyttöön RL 11...14

Sävyt: väritön (sävytys kuultaviin sävyihin), ruskea, tummanruskea ja harmaa

Pakkauskoot: 0,9 L, 2,7 L, 9 L

Käyttöturvallisuustiedote

Tuotekuva

Takaisin