Puunsuoja-aineet

Ilves Terassi- ja kalusteöljy

Painekyllästetylle ja lämpökäsitellylle puulle sekä puukalusteille

Painekyllästetystä tai lämpökäsitellystä puusta valmistettujen terassien ja laiturien sekä puupintaisten ulkokalusteiden öljyämiseen. Sopii myös käsittelemättömälle puulle. Suoja puuta ja vähentää sen halkeilua ja tikkuuntumista. Vain ulkokäyttöön.

TUOTESELOSTE

KÄYTTÖ: Sekoita tuote hyvin ennen käyttöä ja käytön aikana. Jatkuvasti ulkona olevat kohteet kuten terassit suositellaan öljyttäväksi 1–2 vuoden välein. Uuden painekyllästetyn terassin voi käsitellä seuraavana kesänä asennuksesta. Käsiteltävä puulaji sekä edellinen käsittely vaikuttavat lopulliseen sävyyn.

TYÖTAPA: Levitys pensselillä tai sienellä. Levitä öljyä sen verran kun imeytyy puuhun.

RIITTOISUUS: 5–7 m2/l.

KUIVUMISAIKA: Pintakuiva muutaman tunnin kuluttua. Kuivumiseen vaikuttavat pinnan huokoisuus ja käytetyn öljyn määrä. Seuraava käsittely voidaan suorittaa pinnan kuivuttua.

TYÖVÄLINEIDEN PESU: Lakkabensiini.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Käsittelyn ja kuivumisen aikana pitää lämpötilan olla vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Maalaustuoteryhmä 2012: 741 Liuoteohenteiset öljyt ulkokäyttöön RL 11...14.

EU raja-arvo tälle tuotteelle (kat. A/f): 700 g/l (2010). Tämä tuote sisältää max 700 g/l VOC.

Sävyt: väritön (sävytettävissä kuultaviin sävyihin), harmaa ja ruskea

Pakkauskoot: 2,7 L, 9 L

Käyttöturvallisuustiedote

Takaisin