Sisämaalit

Ilves Silkinhimmeä

Hajuton, silkkisen himmeä sisämaali

Hyvät pesunkesto-ominaisuudet omaava korkealaatuinen sisämaali, jolle on myönnetty vähäpäästöisyydestä kertova M1-merkki.

Sävyt: A-pohja (valkoinen)

Pakkauskoot: 0,9 L, 3,6 L

Lue lisää...Ilves Remonttimaali

Pesukestävä lateksimaali

Katto- ja seinäpinnoille erityisesti toistuvaa pesua ja kovaa kulutuskestävyyttä vaativiin kohteisiin (keittiöt, eteiset, kylpyhuoneet, porraskäytävät) soveltuva akrylaattilateksimaali. Mm. betoni-, rappaus-, tiili- ja tasoitepinnoille, lastu-, kipsi- ja puukuitulevypinnoille sekä uudis- ja korjausmaalaukseen sisätiloissa. Tarttuu hyvin myös aiemmin alkydi- ja öljymaaleilla maalatuille pinnoille.

Sävyt: Valkoinen (A-pohja), Maalarinvalkoinen, C-pohja (sävytettävä)

Pakkauskoot: 0,9 L, 2,7 L, 9 L

Lue lisää...

TuotekuvaIlves Seinämaali

Himmeä seinämaali sisäkäyttöön

Himmeä lateksimaali, joka soveltuu sisämaalaukseen mm. betoni-, rappaus-, tiili- ja tasoitepinnoille, lastu-, kipsi- ja puukuitulevypinnoille sekä uudis- ja korjausmaalaukseen. Seinä- ja kattopinnoille kuten esim. eteisiin, olohuoneisiin, makuuhuoneisiin jne. Tarttuu hyvin myös aiemmin alkydi- ja öljymaaleilla maalatuille pinnoille.

Pakkauskoot: 0,9 L, 2,7 L, 9 L

Lue lisää...

TuotekuvaIlves Katto- ja pohjamaali

Sisäkattojen maalaukseen sekä seinien pohjamaalaukseen

Täyshimmeä vesiohenteinen katto- ja pohjamaali sisäkatto- ja seinäpinnoille. Katoissa voidaan käyttää sekä pohja- että pintamaalina. Seinissä suosittelemme käytettäväksi ainoastaan pohjamaalina. Soveltuu mm. betoni-, rappaus-, tiili- ja tasoitepinnoille, lastu-, kipsi- ja puukuitulevypinnoille sekä uudis- ja korjausmaalaukseen. Kulutukselle alttiille ja pesua vaativille sisäpinnoille suosittelemme Ilves Seinämaalia tai Ilves Remonttimaalia.

Pakkauskoot: 2,7 L, 9 L

Lue lisää...
Ilves Kostean tilan maali

Kosteutta ja kovaa kulutusta kestävä puolihimmeä maali

Hyvin peittävä maali sisäkatoille ja -seinille. Erityisesti kovaan rasitukseen joutuvien eteisaulojen, porraskäytävien, sairaaloiden käytävien ja potilashuoneiden maalaukseen. Soveltuu erilaisille materiaaleille ja erityisesti vanhojen alkydimaalipintojen uudelleenmaalaukseen. Homesuojattu.

Pakkauskoot: 0,9 L, 2,7 L, 9 L

Lue lisää...

TuotekuvaIlves Stoppari

Sulkumaali tupakan, noen ja pihkan värjäytymiä vastaan

Estää tehokkaasti muun muassa nikotiini- ja nokitahrojen näkymisen pintamaalin läpi. Täyshimmeä, hyytelömäinen alkydimaali. Soveltuu sulkumaaliksi nikotiini-, noki- ja vesivahinkojen vaurioittamille pinnoille estäen niiden aiheuttamien värjäytymien näkymisen pintamaalin läpi. Sopii erittäin huokoisten pintojen pohja- ja pintamaaliksi. Erittäin hyvä pesunkesto.

Sävyt: Valkoinen

Pakkauskoot: 0,9 L, 2,7 L

Lue lisää...
Ilves Kalustemaali V15 

Vesiohenteinen, himmeä kalustemaali

Helppokäyttöinen, vesiohenteinen, himmeä kalustemaali, jolla on hyvät peitto-ominaisuudet ja tasoittumiskyky. Tarttuu hyvin vanhoihin maalipintoihin ja antaa kovan, kestävän ja kellastumattoman pinnan. Soveltuu sisäkäyttöön esimerkiksi kalusteiden, ovien, ikkunapuitteiden ja listojen maalaukseen.

Pakkauskoot: 0,225 L, 0,9 L, 2,7 L

Lue lisää...

TuotekuvaIlves Kalustemaali V40 

Vesiohenteinen, puolikiiltävä kalustemaali

Puolikiiltävä, vesiohenteinen lakkamaali, jolla on hyvä tarttuvuus vanhoihin maalipintoihin. Antaa kovan, kestävän ja kellastumattoman pinnan. Maali on helppo levittää, ja sillä on vesiohenteiseksi maaliksi pitkä avoin aika. Soveltuu sisäkäyttöön esimerkiksi kalusteiden, ovien, ikkunapuitteiden ja listojen maalaukseen.

Pakkauskoot: 0,225 L, 0,9 L, 2,7 L

Lue lisää...

TuotekuvaIlves Kalustemaali L35 

Peittävä uretanialydimaali sisä- ja ulkokäyttöön

Helpposivelteinen, peittävä uretanialkydimaali mm. ovien, ikkunanpuitteiden ja kalusteiden pintamaalaukseen sisällä ja ulkona. Soveltuu mm. puu-, puukuitu-, lastulevy-, rappaus-, betoni-, tasoite-, tiili-, kipsi- ja teräspinnoille. 

Pakkauskoot: 0,225 L, 0,9 L, 2,7 L

Lue lisää...

TuotekuvaIlves Kalustemaali L90

Liuotinohenteinen kalustemaali

Helposti levittyvä, peittävä uretani-alkydimaali oville, ikkunapuitteille ja kalusteille sisällä ja ulkona. Soveltuu mm. puu-, puukuitu-, lastulevy-, rappaus-, betoni-, tasoite-, tiili-, kipsi- ja teräspinnoille. Sisältää ruosteenestopigmenttiä.

Pakkauskoot: 0,9 L, 2,7 L

Lue lisää...

TuotekuvaIlves Tartuntapohja, vesiohenteinen

Vesiohenteinen pohjamaali sisäkäyttöön

Vesiohenteinen pohjamaali, jolla on erinomaiset ominaisuudet. Erittäin hyvä tarttuvuus erilaisiin pintoihin. Muodostaa hyvän pohjan pintamaalille. Maali on helppo levittää, ja sillä on vesiohenteiseksi maaliksi pitkä avoinaika.

Pakkauskoot: 0,9 L, 2,7 L

Lue lisää...

TuotekuvaIlves Tartuntapohja, liuotinohenteinen

Alkydipohjainen pohja- ja hiontamaali sisäkäyttöön

Täyshimmeä alkydipohjainen pohja- ja hiontamaali uusille ja aikaisemmin maalatuille puu-, puukuitu-, lastulevy- ja laminaattipinnoille sisätiloissa. Soveltuu myös aikaisemmin esim. katalyyttimaalilla maalatuille pinnoille.

Pakkauskoot: 0,9 L, 2,7 L

Lue lisää...

TuotekuvaIlves Ovi- ja ikkunamaali 

Akrylaattipohjainen lakkamaali ulko- ja sisäkäyttöön

Hyvin tasoittuva, kova mutta joustava akrylaattipohjainen lakkamaali oviin ja ikkunakarmeihin sisällä ja ulkona. Puu-, metalli- ja joillekin muovipinnoille. Erinomainen säänkestävyys.

Pakkauskoot: 0,9 L, 2,7 L

Lue lisää...

TuotekuvaIlves Takkamaali 

Hengittävä silikaattimaali uusille ja vanhoille takkapinnoille ja palomuureille.

Hengittävä silikaattimaali uusille ja vanhoille takkapinnoille ja palomuureille. Antaa himmeän pinnan kohteisiin, joiden lämpötilat voivat nousta normaalia korkeammiksi. Sopii tiili- ja harkkopinnoille, betonin, tasoitteen tai rappauksen päälle sekä kalkki-, sementti- ja silikaattimaalilla maalattujen pintojen päälle. Ei sovellu luonnonkiven, vuolukiven eikä metallin päälle.

Pakkauskoot: 0,9 L, 2,7 L

Lue lisää...

TuotekuvaIlves Tapettimaali

Tapetin päällemaalaukseen

Pesunkestävä sisämaali, joka soveltuu monen tapettityypin, esimerkiksi paperi-, vinyyli-, non-woven- ja lasikuitutapettien päällemaalaukseen. Paksun koostumuksensa takia Tapettimaali on helppo maalata tapetin päälle. Erikoiskoko 3,6 L, jolla maalaa 25 neliötä.

Sävyt: A-pohja (valkoinen)

Pakkauskoot: 0,9 L, 3,6 L

Lue lisää...