Sisämaalit

Ilves Kalustemaali L35

Peittävä uretanialydimaali sisä- ja ulkokäyttöön

Helpposivelteinen, peittävä uretanialkydimaali mm. ovien, ikkunanpuitteiden ja kalusteiden pintamaalaukseen sisällä ja ulkona. Soveltuu mm. puu-, puukuitu-, lastulevy-, rappaus-, betoni-, tasoite-, tiili-, kipsi- ja teräspinnoille. 

TUOTESELOSTE

ESIKÄSITTELY: Puhdista maalaamattomat pinnat liasta, pölystä ja rasvasta, jonka jälkeen pohjamaalaa puupinnat liuotinohenteisella Ilves Tartuntapohjalla ja metallipinnat Ilves Ruosteenestomaalilla. Pese aiemmin maalatut pinnat Ilves Maalarinpesuaineella ja huuhtele hyvin vedellä. Poista irtonainen maali ja hio karheaksi koko pinta. Poista hiontapöly. Täytä kolot ja halkeamat tarvittaessa alkydisilotteella. Hio täyttökohdat ja poista hiontapöly. Pohjamaalaa tarvittaessa liuotinohenteisella Ilves Tartuntapohjalla.

TYÖTAPA: Sively, telaus tai ruiskutus. Ruiskutusta varten ohenna 10–20 % lakkabensiinillä.

RIITTOISUUS: 7–10 m2/l.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 4–6 t, läpikuiva 24–36 t.

KIILTOASTE: Puolikiiltävä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PUHDISTUS: Liuotinbensiini.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Maalattavan pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

VARASTOINTI: Viileässä ja kuivassa tilassa.

Maalaustuoteryhmä 2012: 332 Irtokalusteisiin soveltuvat liuoteohenteiset maalit RL 03...05, 459 Muut peltikattojen ja metallipintojen liuoteohenteiset maalit (RT-luokitus), 479 Muut puupintojen liuoteohenteiset tuotteet ulkokäyttöön.

Sävyt: A-pohja (valkoinen), C-pohja (sävytettävä)

Pakkauskoot: 0,225 L, 0,9 L, 2,7 L

Käyttöturvallisuustiedote

Tuotekuva

Takaisin