Sisämaalit

Ilves Kalustemaali L90 

Liuotinohenteinen kalustemaali

Helposti levittyvä, peittävä uretani-alkydimaali oville, ikkunapuitteille ja kalusteille sisällä ja ulkona. Soveltuu mm. puu-, puukuitu-, lastulevy-, rappaus-, betoni-, tasoite-, tiili-, kipsi- ja teräspinnoille. Sisältää ruosteenestopigmenttiä.

TUOTESELOSTE

ESIKÄSITTELY: Puhdista maalaamattomat pinnat liasta, pölystä ja rasvasta ja pohjamaalaa puupinnat Ilves Tartuntapohja L -maalilla ja metallipinnat Ilves Ruosteenestomaalilla. Pese aiemmin maalatut pinnat Ilves Maalarinpesuaineella ja huuhtele hyvin vedellä. Poista irtonainen maali ja hio pinta karheaksi. Poista hiontapöly. Kolot ja halkeamat täytetään tarvittaessa Ilves Pikasilotteella. Hio täyttökohdat ja poista hiontapöly. Pohjamaalaa tarvittaessa Ilves Tartuntapohja L -maalilla.

TYÖTAPA: Sively, telaus tai ruiskutus.

RIITTOISUUS: 7–10 m2/l.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 4–6 h, läpikuiva 24–36 h.

KIILTOASTE: Kiiltävä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PUHDISTUS: Liuotinbensiini.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Maalattavan pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

VARASTOINTI: Viileässä ja kuivassa tilassa.

Maalaustuoteryhmä 2012: 332 Irtokalusteisiin soveltuvat liuotinohenteiset maalit RL 03...05, 459 Muut peltikattojen ja metallipintojen liuotinohenteiset maalit (RT-luokitus), 479 Muut puupintojen liuotinohenteiset tuotteet ulkokäyttöön.

Sävyt: A-pohja (valkoinen), C-pohja (sävytettävä)

Pakkauskoot: 0,9 L, 2,7 L

Käyttöturvallisuustiedote

Tuotekuva

Takaisin