Sisämaalit

Ilves Katto- ja pohjamaali

Sisäkattojen maalaukseen sekä seinien pohjamaalaukseen

Täyshimmeä vesiohenteinen katto- ja pohjamaali sisäkatto- ja seinäpinnoille. Katoissa voidaan käyttää sekä pohja- että pintamaalina. Seinissä suosittelemme käytettäväksi ainoastaan pohjamaalina. Soveltuu mm. betoni-, rappaus-, tiili- ja tasoitepinnoille, lastu-, kipsi- ja puukuitulevypinnoille sekä uudis- ja korjausmaalaukseen. Kulutukselle alttiille ja pesua vaativille sisäpinnoille suosittelemme Ilves Seinämaalia tai Ilves Remonttimaalia.

TUOTESELOSTE

ESIKÄSITTELY: Puhdista aiemmin maalatut pinnat Ilves Maalarinpesulla ja huuhtele hyvin vedellä. Puhdista uudet pinnat liasta ja pölystä. Käytä tarvittaessa tasoitetta. Teräspinnat pohjamaalataan Ilves Ruosteenestomaalilla. Aiemmin alkydimaalilla maalatut kovat ja kiiltävät pinnat hiotaan karheiksi ja hiontapöly poistetaan ennen maalausta.

TYÖTAPA: Sively, telaus tai ruiskutus.

RIITTOISUUS:  7–10 m2/l alustasta riippuen.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 1/2 h, läpikuiva 2 h, uudelleenmaalattavissa 2 h.

KIILTOASTE: Täyshimmeä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi. Sekoita maali hyvin ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Maalattavan pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojattava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Maalaustuoteryhmä 2012: 211 Sisäseinien ja sisäkattojen vesiohenteiset pohjamaalit RL 01...02 (RT-luokitus) ja 311 Vesiohenteiset sisäkatto- ja seinämaalit RL 01.

Rakennusmateriaalin päästöluokka M1

Sävyt: A-pohja (valkoinen)

Pakkauskoot: 2,7 L, 9 L

Käyttöturvallisuustiedote

Takaisin