Sisämaalit

Ilves Stoppari

Sulkumaali tupakan, noen ja pihkan värjäytymiä vastaan

Estää tehokkaasti muun muassa nikotiini- ja nokitahrojen näkymisen pintamaalin läpi. Täyshimmeä, hyytelömäinen alkydimaali. Soveltuu sulkumaaliksi nikotiini-, noki- ja vesivahinkojen vaurioittamille pinnoille estäen niiden aiheuttamien värjäytymien näkymisen pintamaalin läpi. Sopii erittäin huokoisten pintojen pohja- ja pintamaaliksi. Erittäin hyvä pesunkesto.

TUOTESELOSTE

KÄYTTÖKOHTEET: Uusien ja ennen maalattujen rappaus-, tasoite-, lastulevysekä puupintojen maali. Soveltuu myös roiskerapatuille katoille.

ESIKÄSITTELY, MAALAAMATTOMAT PINNAT: Puhdista pinnat pölystä. Tasoita tarvittaessa sopivalla Ilves-tasoitteella ja hio kuivunut pinta. Poista hiontapöly.

ESIKÄSITTELY, AIKAISEMMIN MAALATUT PINNAT: Pese pinnat Ilves Maalarinpesulla. Tasoita pinnat tarvittaessa sopivalla Ilves-tasoitteella ja hio kuivunut pinta. Poista hiontapöly.

KÄYTTÖ: Sekoita hyvin ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa. Levitä maali 1–2 kertaa.

TYÖTAPA: Telaus, ruiskutus tai sively.

RIITTOISUUS: 8–12 m2/l.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva noin 1/2 h kuluttua, päälle maalaus noin vuorokauden kuluttua.

KIILTOASTE: Täyshimmeä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Alifaattinafta tai lakkabensiini.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Maalattavan pinnan on oltava kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana on pinnan, ilman ja maalin lämpötila oltava yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilyy vähintään 12 kk avaamattomassa pakkauksessa. Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta. Sisältää alifaattinaftaa.

Maalaustuoteryhmä 2012: 221 Liuotinohenteiset pohjamaalit sisäkäyttöön RL03...05 (RT-luokitus), 223 Sisäseinien ja sisäkattojen liuoteohenteiset läpilyöntiä estävät pohjamaalit RL 01…05.

EU raja-arvo (kat. A/a): 400 g/l (2010). Tämä tuote sisältää max 400 g/l VOC

Sävyt: Valkoinen

Pakkauskoot: 0,9 L, 2,7 L

Käyttöturvallisuustiedote

Takaisin