Sisämaalit

Ilves Tartuntapohja, vesiohenteinen

Vesiohenteinen pohjamaali sisäkäyttöön

Vesiohenteinen pohjamaali, jolla on erinomaiset ominaisuudet. Erittäin hyvä tarttuvuus erilaisiin pintoihin. Muodostaa hyvän pohjan pintamaalille. Maali on helppo levittää, ja sillä on vesiohenteiseksi maaliksi pitkä avoinaika.

TUOTESELOSTE

KÄYTTÖ: Puhdista maalattava pinta huolellisesti. Aikaisemmin maalatut pinnat himmennetään. Pohjamaalaa vesiohenteisella Ilves Tartuntapohjalla. Tasoita ja hio tarvittaessa. Maalaa pinta valmiiksi vesiohenteisella Ilves Kalustemaalilla  1–2 kertaan. Uudella puulla sekä puukuitulevyillä voi esiintyä puukuitujen nousua, jonka takia hionta voi olla tarpeen pohjamaalauksen jälkeen. Käsittele oksakohdat ja rasvaiset puulajit oksalakalla ennen pohjamaalausta läpilyöntien estämiseksi.

KÄYTTÖKOHTEET: Soveltuu esim. kalusteiden, ovien ja karmien pohjamaalaukseen sisätiloissa.

TYÖTAPA: Sivellin tai tela.

MENEKKI: Noin 8 m2/l/sively.

KUIVUMISAIKA: Pintakuiva 1–2 tunnin kuluttua. Päällemaalattavissa 8 tunnin kuluttua, kun lämpötila on +23 °C ja ilman suhteellinen kosteus 50 %.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi.

VARASTOINTI: Maali säilyy avaamattomassa pakkauksessa vähintään vuoden. Avattu pakkaus ei  kestä pitkäaikaista säilytystä. Suojeltava jäätymiseltä.

Maalaustuoteryhmä 2012: 215 Ovien, ikkunoiden ja kalusteiden vesiohenteiset pohjamaalit sisäkäyttöön RL 03 (RT-luokitus), 216 Vesiohenteiset tartuntapohjamaalit RL 03…05.

Sävyt: A-pohja (valkoinen)

Pakkauskoot: 0,9 L, 2,7 L

Käyttöturvallisuustiedote

Tuotekuva

Takaisin