Ulkomaalit

Ilves Kivikuullote

Sekoitettava huolellisesti ennen käyttöä ja käytön aikana! Vesiohenteinen kuullote, jolla uudistat betoniset pihakivet ja -laatat. Tehdasvärjätyt laatat suositellaan käsiteltäväksi lähellä alkuperäistä sävyä olevalla Ilves Kivikuullotteella. Vaaleat ja värjäämättömät laatat voit käsitellä millä tahansa sävyllä. Imeytyy kiven huokosiin, eikä muodosta pinnalle liukasta kalvoa.

TUOTESELOSTE

KÄYTTÖ: Tehdasvärjätyille ja värjäämättömille betonikiville ja -laatoille. Ei suositella uusille pihakiville tai imemättömille pinnoille kuten luonnonkivelle.

KÄYTTÖOHJE: Käytä sävyä, joka on mahdollisimman lähellä käsiteltävien kivien alkuperäistä väriä. Värjäämättömät harmaat kivet voi käsitellä millä sävyllä tahansa. Puhdista pinta liasta ja sammaleesta. Suosittelemme käyttämään Ilves Patiopesua. Huuhtele pinta vesiletkulla tai painepesurilla. Kokeile tuotetta ensin huomaamattomaan kohtaan. Sekoita tuote hyvin ennen käyttöä ja käytön aikana. Käsittele pinnat tasaisesti ja yhtäjaksoisesti alueittain. Levitä kuullotetta ohut kerros 1–2 kertaa alustan imukyvystä ja halutusta lopputuloksesta riippuen. Mikäli levität useamman kerroksen, ohenna vedellä ensimmäisellä käsittelykerralla.

RIITTOISUUS: 4-8 m2/l (yksi levityskerta).

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi. Ohenna enintään suhteessa: 2 osaa Ilves Kivikuullotetta, 1 osa vettä.

TYÖTAPA: Sively, telaus tai ruiskutus.

KUIVUMISAIKA: Pintakuiva n. 2 h kuluttua (kun lämpötila on +23 °C ja ilman suhteellinen kosteus 50 %). Kuivumiseen vaikuttavat pinnan huokoisuus ja käytetyn kuullotteen määrä. Uusintakäsittely voidaan suorittaa pinnan kuivuttua. Tuote saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin 4 viikossa.

MAALAUSOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva. Käsittelyn ja kuivumisen aikana pitää pinnan, ilman ja kuullotteen lämpötila olla vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

VARASTOINTI: Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suojeltava jäätymiseltä. Käytä astian sisältö 3 kuukauden kuluessa avaamisesta.

Sävyt: Tiilenpunainen, harmaa

Pakkauskoot: 0,9 L, 2,7 L, 9 L

Käyttöturvallisuustiedote

Tuotekuva

Takaisin