Ulkomaalit

Ilves Peltikattomaali

Korroosionestopigmenttiä sisältävä peltikattomaali

Akrylaattisideaineeseen perustuva tiivis, lujasti tarttuva ja joustava peltikattomaali, joka sisältää korroosionestopigmenttiä. Kestää hyvin sään vaihteluiden aiheuttamia rasituksia. Soveltuu myös aikaisemmin käsittelemättömille sinkityille teräspinnoille sekä aikaisemmin maalatuille peltipinnoille.

TUOTESELOSTE

UUDET PINNAT: Pese katto Ilves Peltipesulla voimakkaasti harjaten ja huuhtele vedellä. Sekoita Ilves Peltikattomaali hyvin ennen käyttöä ja maalaa katto kahteen kertaan.

AIEMMIN MAALATUT PINNAT: Poista irtoava maali huolellisesti ja pese pinta puhtaaksi ammoniakkipohjaisella peltipesuaineella. Poista mahdollinen ruoste huolellisesti ja pohjusta syöpyneet alueet Ilves Ruosteenestomaalilla. Sekoita Ilves Peltikattomaali hyvin ennen käyttöä ja maalaa katto kahteen kertaan.

TYÖTAPA: Sively, telaus tai ruiskutus. Telauksen jälkeen tasoita pinta siveltimellä.

RIITTOISUUS: Noin 8–10 m2/l.

KUIVUMISAIKA: Kosketuskuiva 1–3 h (kun lämpötila on +23 ºC ja ilman suhteellinen kosteus 50 %). Uusintamaalaus seuraavana päivänä. Alhaisemmissa lämpötiloissa ja kostealla säällä kuivumisaika on pidempi.

KIILTOASTE: Himmeä.

TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vedellä.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana on maalin ja maalattavan pinnan oltava vähintään  +10 ºC:n lämpötilassa ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Maalikalvon on kuivuttava ennen sadetta tai kasteen tiivistymistä.

VARASTOINTI: Suojeltava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Maalaustuoteryhmä 2012: 442 Peltikattojen vesiohenteiset pintamaalit RL 11...13, 443 Metallipintojen vesiohenteiset pintamaalit RL 11...13, 446 PVC-pinnoitettujen teräsohutlevyjen vesiohenteiset huoltomaalit RL 11...13 (RT-luokitus), 448 PUR-, polyesteri- ja akryylipinnoitettujen teräsohutlevyjen vesiohenteiset huoltomaalit RL 11…13.

Sävyt: musta, A-pohja (valkoinen), C-pohja (sävytettävä)

Pakkauskoot: 0,9 L, 2,7 L, 9 L

Käyttöturvallisuustiedote

Tuotekuva

Takaisin