Ilves-maalit – yleistä tietoa

Ilves-maalit -merkillä on myyty maalia Suomessa jo 17 vuotta ja suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Ilves-maalit on erityisesti kehitetty vaativiin pohjoisiin olosuhteisiin suuria lämpötilaeroja ajatellen. Ilves-maalien myyntivaltti on korkealuokkainen laatu, mutta edullisempi hinta kuin suurilla maalivalmistajilla. Maalimarkkinoilla markkinajohtajat panostavat mittavaan markkinointiin, kun taas Ilves-maalit säästää ne rahat kuluttajilta ja myy laadukkainta maalia halvemmalla. Meillä on myös vuosikymmenten aikana loppuun hiottu tehokas valmistusprosessi, jonka ansiosta säästämme tuotantokuluissa.

Ilves-maaleilla on yhteistyötehtaat Suomessa ja Ruotsissa. Yrityksemme on sitoutunut laatuun. Laatu alkaa tuotekehityksestä sekä raaka-aineiden valinnasta. Tuotteet kehitetään ja testataan eri testeillä modernissa laatulaboratorioissa. Tuotantolaitoksessa on käytössä on sertifioidut ISO 9001 -laatustandardi sekä 14001 -ympäristöjärjestelmästandardi. Tehtaalla on laadunvalvontajärjestelmä teollista tuotantoa varten ja lisäksi jokainen maalierä tarkistetaan perusteellisesti.

Käytämme raaka-aineita, jotka ovat ympäristölle ja ihmisen terveydelle mahdollisimman lempeitä. Tästä on osoituksena meidän vesiliukoisten maalien laaja valikoima. Sisätiloissa käytettävät rakennusmateriaalit voidaan luokitella niistä haihtuvien aineiden mukaan. Suomessa Sisäilmayhdistys  on laatinut rakennusmateriaaleille päästöluokituksen, jonka mukaan tuotteet jaetaan kolmeen luokkaan, joista M1 on paras eli niistä tuotteista haihtuu erittäin vähän mitään yhdisteitä huonetilaan. Lähes kaikki sisätuotteemme täyttävät parhaan M1-luokan kriteerit. M1-merkki kertoo, että tuote on testattu puolueettomassa laboratoriossa ja, että se on vakioiduissa testiolosuhteissa täyttänyt neljän viikon iässä M1-luokalle asetetut vaatimukset. Tuotteista on mitattu kaikki haihtuvat orgaaniset yhdisteet, formaldehydi, ammoniakki ja karsinogeeniset aineet. Lisäksi joukko alan ammattilaisia on arvostellut tuotteen hajun voimakkuutta.

Yhteistyötehtaamme tuottavat hyvin vähän ympäristölle vaarallisia päästöjä. Tuotantotankkien puhdistusvedet tai puhdistusliuotteet käytetään seuraavaan sopivaan maalierään, joten viemäriin ei pääse luonnolle haitallisia aineita. Käytämme liuotinohenteisissa maaleissa liuottimena alifaattinaftaa, millä on korkea leimahduspiste. Se takaa maalien turvallisen kuljetuksen ja varastoinnin.

Sisätuotevalikoimiimme kuuluu sisämaalit, sisälakat, saunasuojat, liimat ja tasoitteet. Ulkotuotteista meillä löytyy ulkomaalit ja puunsuoja-aineet kuten laadukkaat puuöljyt. Valikoimissamme on myös laaja valikoima pesuaineita ennen maalausta suoritettavaan pesuun tai julkisivun tai terassien homepesuun tai vuosipuhdistukseen. Yhteensä eri tuotteita meiltä löytyy lähes 300 kappaletta.

Pieni osa maaleistamme on valmiiksi sävytetty, mutta suurin osa on valkoista A-pohjaa tai C-pohjaa, jotka on tarkoitettu sävytettäväksi. Valkoista A-pohjaa voidaan käyttää myös sellaisenaan eli sävyttämättömänä.

Olemme lanseeranneet Ilves Väripiste -konseptin. Sävytyskoneeltamme löytyy yli 600 000 sävyä. Lähes kaikki yleisimmät eurooppalaisten maalitehtaiden sävykartat löytyvät järjestelmästämme.

Yhteystiedot

Ilves-maalit

Läntinen Teollisuuskatu 18
02920 ESPOO

Puh. 09 345 5021
asiakaspalvelu(at)ilvesmaalit.fi