ILVES Kaluste- ja terassisuoja

ILVES Kaluste- ja terassisuoja

Erittäin kestävä ja korkealaatuinen terassi- ja kalusteöljy puupintojen käsittelyyn ja suojaukseen ulkotiloissa. Sopii hyvin terasseille ja kalusteille. Öljy imeytyy hyvin ja suojaa puuta UV-valon vaikutukselta sekä ehkäisee puun halkeilua, tikkuuntumista ja haalistumista. Käsitelty pinta hylkii myös likaa ja vettä. Helppo levittää. Soveltuu kovapuulle sekä painekyllästetylle, lämpökäsitellylle, käsittelemättömälle sekä aikaisemmin öljytylle puulle.

VALMISSÄVYT

Ruskea

Harmaa

TUOTESELOSTE

KÄYTTÖ: Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva ja puhdas. Sekoita ennen käyttöä sekä käytön aikana. Levitä öljyä sen verran, kun puuhun imeytyy. Pyyhi imeytymätön öljy pois. Vain ulkokäyttöön. Käyttökohteita mm. pihakalusteet, terassit ja laiturit. Jatkuvassa säärasituksessa olevat pinnat saattavat tarvita käsittelyä vuosittain.

TYÖTAPA: Levitä pensselillä tai sienellä.

RIITTOISUUS: 4–8 m2/l riippuen pinnan huokoisuudesta.

KUIVUMISAIKA: 16 h, kun ilman lämpötila on +23 °C, ilman suhteellinen kosteus on 50 %. Uudelleenkäsiteltävissä 24 h kuluttua. Kuivumiseen vaikuttavat pinnan huokoisuus ja käytetyn öljyn määrä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Lakkabensiini.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojattava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Maalaustuoteryhmä 2012: 741 Liuoteohenteiset öljyt ulkokäyttöön RL 11...14.

EU raja-arvo tälle tuotteelle (kat. A/f): 700 g/l (2010). Tämä tuote sisältää max 700 g/l VOC.:

SÄVYT: väritön (sävytys kuultaviin sävyihin), ruskea (kuultava), harmaa (kuultava)

PAKKAUSKOOT: 2,7 L, 9 L

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE:

SÄKERHETSDATABLAD: