ILVES Kaluste- ja terassisuoja

ILVES Kaluste- ja terassisuoja

Erittäin kestävä ja korkealaatuinen terassi- ja kalusteöljy puupintojen käsittelyyn ja suojaukseen ulkotiloissa. Öljy imeytyy hyvin ja suojaa puuta UV-valon vaikutukselta sekä ehkäisee puun halkeilua, tikkuuntumista ja haalistumista. Käsitelty pinta hylkii myös likaa ja vettä. Helppo levittää. Soveltuu kovapuulle sekä painekyllästetylle, lämpökäsitellylle, käsittelemättömälle sekä aikaisemmin öljytylle puulle. Käsiteltävä puulaji vaikuttaa lopputulokseen.

VALMISSÄVYT

Kirkas (voidaan sävyttää kuultaviin sävyihin)

Ruskea

Harmaa

TUOTESELOSTE

KÄYTTÖ: Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva ja puhdas. Sekoita ennen käyttöä sekä käytön aikana. Levitä öljyä sen verran, kun puuhun imeytyy. Pyyhi imeytymätön öljy pois. Vain ulkokäyttöön. Käyttökohteita mm. pihakalusteet, terassit ja laiturit. Jatkuvassa säärasituksessa olevat pinnat saattavat tarvita käsittelyä vuosittain.

TYÖTAPA: Levitä pensselillä tai sienellä.

RIITTOISUUS: 4–8 m2/l riippuen pinnan huokoisuudesta.

KUIVUMISAIKA: 16 h, kun ilman lämpötila on +23 °C, ilman suhteellinen kosteus on 50 %. Uudelleenkäsiteltävissä 24 h kuluttua. Kuivumiseen vaikuttavat pinnan huokoisuus ja käytetyn öljyn määrä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Lakkabensiini.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojattava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

SÄVYT: väritön (sävytys kuultaviin sävyihin), ruskea (kuultava), harmaa (kuultava)

PAKKAUSKOOT: 2,7 L, 9 L

VAROITUS- JA SISÄLTÖTIEDOT: Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Hävitä sisältö / säiliö hyväksytyssä jätteenkäsittelylaitoksessa paikallisten määräysten mukaisesti. Sisältää biosidivalmisteita: C(M)IT/MIT (3:1). Sisältää biosidituotetta maalikalvon suojaamiseksi: IPBC. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Sisältää Pellavaöljyä. Helposti itsestään syttyvää. Valunut aine ja käytetyt puhdistusliinat täytyy sijoittaa tulenkestävään jätesäiliöön, kuivattaa ulkoilmassa tai polttaa valvotusti.

EU RAJA-ARVO: Tämä tuote sisältää enintään 400 g VOC/L. Raja-arvo on 400 g VOC/L (luok. A/e).

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: