Saunapesu

ILVES Saunapesu

Tehokas rasvanpoistaja saunan puisten lauteiden, seinien, kattojen ja puuritilöiden pesuun. Syväpuhdistaa puupinnat hellävaraisesti. Suositellaan käytettäväksi ennen vanhojen puuosien öljy -tai vahakäsittelyä. Ei sisällä valkaisuainetta. Mieto tuoksu. Sopii myös puukalusteille ja -lattioille.

TUOTESELOSTE

KÄYTTÖ: Laimenna kohteen likaisuuden mukaan sekoittamalla 2,5–5dl Ilves Sauna-pesua 10 litraan haaleaa vettä. Suositellaan suojalasien ja -käsineiden käyttöä. Levitä pesu-aine-vesi pinnoille sienellä, mopilla tai pehmeällä harjalla. Anna vaikuttaa 5 minuuttia. Harjaa pintaa puun syiden suuntaisesti. Älä käytä liian kovaa harjaa, jotta puun syyt eivät nouse tikuiksi. Huuhtele pesuaine huolellisesti pois pinnoilta ja työvälineistä. Ennen jatko-käsittelyä pinnan tulee olla täysin kuiva.

RIITTOISUUS: 10–20m2/l tiivistettä.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Säilytä lasten ulottumattomissa.

VAROITUS- JA SISÄLTÖTIEDOT: Sisältää: D-Glukopyranoosi, oligomeerit, dekyylioktyyliglykosidit. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai etiketti. Varo kemikaalin joutumista silmiin, iholle tai vaatteisiin. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Ota yhteys Myrkytystietokeskukseen tai lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Hävitä sisältö/pakkaus viemällä se paikkakunnan ongelmajätekeräykseen. Sisältää: Nonionisia tensidejä <5%, fosfaatteja <5%.

PAKKAUSKOOT: 1 L