ILVES Ovi- ja kalustemaali

ILVES Ovi- ja kalustemaali

Listavalkoinen S0502-Y. Yleisesti käytetty sävy teollisesti pinta-käsiteltyjen ovien, ikkunoiden ja listojen maalauksessa. Taittaa hieman keltaiseen. Hyvin tasoittuva, joustava ja kestävä akrylaattipohjainen lakkamaali listojen, ovien, ovi- ja ikkunakarmien, huonekalujen ja keittiökalusteiden maalaamiseen. Puu-, metalli-, melamiini- ja laminaattipinnoille, myös aiemmin lakatuille ja maalatuille. Sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön, erinomainen säänkestävyys.

TUOTESELOSTE

Varmista, että kaikki maalipurkit ovat samaa valmistuserää (Batch) tai vaihtoehtoisesti sekoita eri erät keskenään sävyerojen välttämiseksi.

KÄYTTÖOHJE: Pohjamaalaa sisätilojen puupuhtaat pinnat Ilves Tartuntapohjamaalilla tai ulkotilojen pinnat Ilves Ulkopohjamaalilla. Sisäovet suositellaan maalattavaksi irrotettuna vaakatasossa. Pohjusta metallipinnat Ilves Ruosteenestomaalilla. Poista aiemmin maalatuilta pinnoilta irtonainen vanha maali ja himmennä maalattavaa pintaa hiomapaperilla. Puhdista likaiset ja homeiset pinnat Ilves Julkisivu- ja homepesulla ennen maalausta. Sekoita maali hyvin ennen käyttöä.

TYÖTAPA: Sively, telaus tai ruiskutus (viimeistele aina lopuksi siveltimellä).

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Maalattavan pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Lämpötila vähintään +8 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

RIITTOISUUS: 6–10 m²/l.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 3–4 h, läpikuiva 3–4 vrk. Uusintamaalaus normaaliolosuhteissa 12–14 tunnin kuluttua. Kostealla säällä ja alhaisemmissa lämpötiloissa kuivumisaika on pidempi.

KIILTOASTE: Puolikiiltävä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Viileässä ja kuivassa tilassa. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

SÄVYT: Listavalkoinen S0502-Y

PAKKAUSKOOT: 0,75 L

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: