ILVES Sisäseinämaali

ILVES Sisäseinämaali

Himmeä seinämaali, joka soveltuu sisä­seinä­maalaukseen muun muassa betoni-, rappaus-, tiili- ja tasoitepinnoille, lastu-, kipsi- ja puu­kuitu­levypinnoille. Sopii sekä uudis- että korjausmaalaukseen esim. eteisissä, olohuoneissa, makuu­huoneissa jne. Ei sovellu puulle, paneelille, oviin, kalusteisiin tai lakatulle pinnalle. Paneeleissa voidaan käyttää pinta­maalina, jos pinnan ensin käsittelee Ilves Tartunta­pohjalla.

TUOTESELOSTE

Varmista, että kaikki maalipurkit ovat samaa valmistuserää tai vaihtoehtoisesti sekoita eri erät keskenään sävyerojen välttämiseksi.

KÄYTTÖOHJE: Puhdista aiemmin maalatut likaiset pinnat esimerkiksi Ilves Maalarinpesulla ja huuhtele hyvin vedellä. Puhdista uudet pinnat pölystä. Käytä tarvittaessa tasoitetta. Hio kuivunut tasoite huolella. Sekoita maali hyvin ennen käyttöä. Suositellaan porakonevispilää sekoitukseen. Suojaa lattiat ja maalausalueen reunat. Maalaa kerran ja tarvittaessa toisen kerran, jos edellinen väri kuultaa läpi maalin kuivuttua.

TYÖTAPA: Sively, telaus tai ruiskutus.

RIITTOISUUS: 6–8 m²/l alustasta riippuen.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva ½ h, läpikuiva 2 h, uudelleenmaalattavissa 2 h.

KIILTOASTE: Himmeä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi. Maali on käyttövalmis. Ohennusta voidaan käyttää ruiskumaalauksessa.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetus pystyasennossa ja tuettuna. Suojattava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

VAROITUS- JA SISÄLTÖTIEDOT: Sisältää 5-kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1). Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

EU RAJA-ARVO: EU raja-arvo (kat. A/a): 30 g/l (2010). Tuotteen VOC: <30 g/l.

MAALAUSTUOTERYHMÄ 2012: 312 Vesiohenteiset sisäseinä- ja kattomaalit RL 02 ja 313 Vesiohenteiset sisäseinä- ja kattomaalit RL 03.

SÄVYT: A-pohja (valkoinen)

PAKKAUSKOOT: 9 L