ILVES Punamaali

ILVES Punamaali

Vesiohenteinen punainen punamaali, joka muodostaa puulle hengittävän pinnan. Keittomaali. Soveltuu höyläämättömille, karkeille puupinnoille sekä aikaisemmin vastaavalla keittomaalilla maalatuille pinnoille. Käyttökohteita mm. puutalot ja talousrakennukset.

VALMISSÄVYT

Punamaali

TUOTESELOSTE

Varmista, että kaikki maalipurkit ovat samaa valmistuserää tai vaihtoehtoisesti sekoita eri erät keskenään sävyerojen välttämiseksi.

KÄYTTÖOHJE: Poista vanha, irtoava maali huolellisesti teräsharjalla ennen maalausta. Maalaa mieluummin kaksi ohutta kuin yksi paksu kerros. Tällöin maali imeytyy puuhun paremmin. Huomioi, että maali ei sovellu öljy- tai lateksimaaleilla maalattujen pintojen tai höylälautapintojen maalaamiseen. Jos maali on paksuuntunut, suositellaan ohennusta vedellä (1 l vettä/10 l Punamaalia) ohentaa vedellä. Sekoita maali hyvin ennen käyttöä.

RIITTOISUUS: 3–5 m²/l.

KUIVUMISAIKA: 2–4 h. Päällemaalaus voidaan suorittaa pinnan kuivuttua.

KIILTOASTE: Täyshimmeä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Älä maalaa suorassa auringonpaisteessa. Maalattavan pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila tulee olla vähintään +5 °C ja suhteellinen kosteus alle 80 %.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

PAKKAUKSEN HÄVITYS: Tyhjä purkki hävitetään sekajätteen joukossa tai huomioiden paikalliset lajitteluohjeet. Nestemäinen ylijäämämaali toimitetaan purkissa ongelmajätekeräykseen.

SÄVYT: Punainen

PAKKAUSKOOT: 10 L

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: