ILVES Tapetti- ja seinäliima

ILVES Tapetti- ja seinäliima

Paperi-, non-woven- ja lasikuitutapeteille sekä paperitaustaisille akryyli-vinyylistruktuuritapeteille kuivissa sisätiloissa. Alustaksi käy kipsi-, kuitu-, puukuitu-, pahvi- sekä tasoitepinta.

TUOTESELOSTE

KÄYTTÖOHJEET: Alustan tulee olla kuiva ja tasainen ennen tapetoimista. Aiemmin maalatut pinnat hiotaan, pestään Ilves Maalarinpesulla, huuhdellaan ja annetaan kuivua. Vanhat pronssi-, relief- ja vinyylitapetit poistetaan. Levitä liima telalla tai siveltimellä joko seinälle tai tapetille tapetin valmistajan ohjeiden mukaan. Voidaan myös ruiskuttaa tai käyttää liisteröintikoneessa. Pyyhi tapetin etupuolelle joutunut liima välittömästi pois märällä sienellä. Puhdista työvälineet haalealla vedellä.

LIIMATYYPPI: Yksinkertainen liima.

SIDEAINEET: Tärkkelys ja polymeeridispersio.

KUIVA-AINEPITOISUUS: 12 %.

KUIVUMISAIKA: Riippuu lämpötilasta, ilmankosteudesta, tapettilaadusta, alustasta sekä levitysmäärästä.

KÄYTTÖLÄMPÖTILA: +15–25 °C.

RIITTOISUUS: n. 4 m2/l.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojattava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytyslämpötila +10–20 °C.

PAKKAUKSEN HÄVITYS: Tyhjä purkki hävitetään sekajätteen joukossa tai huomioiden paikalliset lajitteluohjeet. Nestemäinen ylijäämäliima toimitetaan purkissa ongelmajätekeräykseen.

PAKKAUSKOOT: 5 L

VAROITUS- JA SISÄLTÖTIEDOT: Säilytä lasten ulottumattomissa. Sisältää biosidivalmisteita: C(M)IT/MIT (3:1). Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/ silmiensuojainta/kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä. Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: Hakeudu lääkäriin. Hävitä sisältö / säiliö hyväksytyssä jätteenkäsittelylaitoksessa paikallisten määräysten mukaisesti.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: