ILVES Paneelilakka

ILVES Paneelilakka

Puolihimmeä, vesiohenteinen akrylaattilakka erilaisten puisten seinä- ja kattopintojen lakkaukseen sisätiloissa. Soveltuu mm. seinä-, katto- ja ovipaneeleille, listoille ja hirsipinnoille. Käsiteltävä puulaji vaikuttaa lopputulokseen. Voidaan sävyttää kuultaviin sävyihin.

TUOTESELOSTE

KÄYTTÖOHJE: Pese aikaisemmin käsitellyt pinnat Ilves Maalarin­pesuaineella ja huuhtele vedellä. Hio pinta karheaksi ja poista hiontapöly ennen lakkausta. Puhdista uudet puupinnat liasta ja pölystä. Aiemmin käsittelemättömät puupinnat kannattaa lakata kahteen kertaan kevyellä välihionnalla. Sekoita lakka hyvin ennen käyttöä.

TYÖTAPA: Sively tai ruiskutus.

RIITTOISUUS: 10 m²/l.

KUIVUMISAIKA: Täysin kuiva tunnin kuluttua lakkauksesta.

KIILTOASTE: Puolihimmeä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Maalattavan pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Lämpötila vähintään +7 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojattava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

PAKKAUKSEN HÄVITYS: Tyhjä purkki hävitetään sekajätteen joukossa tai huomioiden paikalliset lajitteluohjeet. Nestemäinen ylijäämämaali toimitetaan purkissa ongelmajätekeräykseen.

VAROITUS- JA SISÄLTÖTIEDOT: Sisältää biosidivalmiste. Sisältää C(M)IT/MIT (3:1). Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

MAALAUSTUOTERYHMÄ 2012: 511 Puupintaisten seinien ja kattojen vesiohenteiset lakat RL 01...02.

EU RAJA-ARVO: (kat. A/e): 130 g/l (2010). Tuotteen VOC: <130 g/l.

SÄVYT: Kirkas (voidaan sävyttää kuultaviin sävyihin)

PAKKAUSKOOT: 0,9 L, 2,7 L

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: