ILVES Lattiamaali, vesiohenteinen

ILVES Lattiamaali, vesiohenteinen

Vesiohenteinen 1-komponenttinen maali, joka soveltuu betoni- ja puupintojen maalaukseen sisätiloissa. Käyttökohteita esimerkiksi lattiapinnat asuin-, varasto- ja kellaritiloissa sekä portaat.

VALMISSÄVYT

Valkoinen A-pohjaVaaleanharmaa

TUOTESELOSTE

Varmista, että kaikki maalipurkit ovat samaa valmistuserää (Batch) tai vaihtoehtoisesti sekoita eri erät keskenään sävyerojen välttämiseksi.

BETONILATTIAT: Poista pintaan noussut sementtiliima hiomalla tai pesemällä suolahappoliuoksella. Pese huolellisesti lika ja öljy pois betonista esim. öljynpoistoaineella ja anna kuivua hyvin. Ensimmäisellä käsittelykerralla ohenna maali n. 20 % vedellä, käsittele sitten 1–2 krt ohentamattomalla maalilla. Uuden betonin tulee kuivua vähintään 3 kk ennen maalausta.

UUDET PUULATTIAT: Pohjamaalaa joko 10–20 % vedellä ohennetulla maalilla kerran tai vesiohenteisella Ilves Tartuntapohjalla. Pintamaalaa ohentamattomalla maalilla 2–3 kertaa.

AIEMMIN MAALATUT PINNAT: Pese Ilves Maalarinpesulla ja hio tarvittaessa. Maalattaessa uudelleen aiemmin lakka- tai 2-komponenttimaalilla maalattuja kohteita tulee pinta aina karhentaa hiomalla ennen maalausta. Pintamaalaa 2–3 kertaa.

TYÖTAPA: Sively, telaus, lasta tai ruisku

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Maalattavan pinnan on oltava kuiva, pölytön ja rasvaton. Lämpötila vähintään +10 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

RIITTOISUUS: 8–12 m2/l

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 1 h, uudelleenmaalattavissa 2–4 h

KIILTOASTE: Puolikiiltävä

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Säilytettävä viileässä ja kuivassa tilassa. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

PAKKAUKSEN HÄVITYS: Tyhjä purkki hävitetään sekajätteen joukossa tai huomioiden paikalliset lajitteluohjeet. Nestemäinen ylijäämämaali toimitetaan purkissa ongelmajätekeräykseen.

SÄVYT: A-pohja (valkoinen), Vaaleanharmaa (S2500-N).

PAKKAUSKOOT: 0,9 L, 2,7 L, 9 L (A-pohja ja vaaleanharmaa)

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: