ILVES Lattiamaali, vesiohenteinen

ILVES Lattiamaali, vesiohenteinen

Vesiohenteinen 1-komponenttinen maali, joka soveltuu betoni-, tiili-, rappaus- ja puupintojen maalaukseen sisätiloissa. Käyttökohteita kulutukselle alttiit lattiapinnat esimerkiksi asuin-, liike- ja varastotiloissa sekä kellaritilat ja portaat. Soveltuu myös aiemmin alkydi- tai epoksimaalilla tai -lakalla käsiteltyjen lattioiden huoltomaalaukseen.

VALMISSÄVYT

Vaaleanharmaa

TUOTESELOSTE

Varmista, että kaikki maalipurkit ovat samaa valmistuserää (Batch) tai vaihtoehtoisesti sekoita eri erät keskenään sävyerojen välttämiseksi.

UUDET BETONILATTIAT: Betonin tulee kuivua vähintään 3 kk ennen maalausta. Poista sementtiliima hiomalla tai pesemällä suolahappoliuoksella. Ensimmäisellä käsittelykerralla ohenna maali n. 10–20 % vedellä, käsittele sitten 1–2 krt ohentamattomalla maalilla.

UUDET PUULATTIAT: Pohjamaalaa joko 10–20 % vedellä ohennetulla maalilla kerran tai vesiohenteisella Ilves Tartuntapohjalla. Pintamaalaa ohentamattomalla maalilla 2–3 kertaa.

AIEMMIN MAALATUT PINNAT: Pese Ilves Maalarinpesulla ja hio tarvittaessa. Maalattaessa uudelleen aiemmin lakka- tai 2-komponenttimaalilla maalattuja kohteita tulee pinta aina karhentaa hiomalla ennen maalausta. Pintamaalaa 2–3 kertaa.

TYÖTAPA: Sively, telaus, lasta tai ruisku.

RIITTOISUUS: 8–12 m2/l.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 1 h, uudelleenmaalattavissa 2–4 h.

KIILTOASTE: Puolikiiltävä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Maalattavan pinnan on oltava kuiva, pölytön ja rasvaton. Lämpötila vähintään +10 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Säilytettävä viileässä ja kuivassa tilassa. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

PAKKAUKSEN HÄVITYS: Tyhjä purkki hävitetään sekajätteen joukossa tai huomioiden paikalliset lajitteluohjeet. Nestemäinen ylijäämämaali toimitetaan purkissa ongelmajätekeräykseen.

SÄVYT: A-pohja (valkoinen), C-pohja (sävytettävä), Vaaleanharmaa (S2500-N).

PAKKAUSKOOT: 0,9 L, 2,7 L, 9 L

Sisältää 5-kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1). Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Maalaustuoteryhmä 2012: 651 Lattioiden vesiohenteiset pintamaalit RL 03...04.

EU raja-arvo (kat. A/i): 140 g/l (2010). Tuotteen VOC: <140 g/l.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE:

SÄKERHETSDATABLAD: