ILVES Hirsi- ja paneelivaha

ILVES Hirsi- ja paneelivaha

Kuultovalkoinen vaha antaa puulle kauniin läpikuultavan vaalean sävyn ja muodostaa hengittävän pinnan, joka hylkii likaa ja suojaa auringon UV-säteilyltä. Raikastaa tummuneet tai kellastuneet puupinnat. Puuvahattu pinta on turvallinen ihmisille, eläimille ja kasveille. Ilves Hirsi- ja paneelivahaa voi käyttää myös kosteissa ja lämpötilaltaan vaihtuvissa sisätiloissa, kuten kylpyhuoneissa, saunoissa tai piharakennuksissa.

TUOTESELOSTE

Varmista, että kaikki purkit ovat samaa valmistuserää (Batch) sävyerojen välttämiseksi.

KÄYTTÖKOHTEET: Hirsi- ja paneelipinnat, puiset väliovet ja karmit sekä puupuhtaat huonekalut sisätiloissa. Ei suositella ulkokäyttöön.

KÄYTTÖOHJE: Puhdista uudet puupinnat pölystä ja liasta. Poista aiemmin käsitellyiltä pinnoilta vanha maali, lakka tai öljy kokonaan. Sekoita tuote huolellisesti pohjaa myöten. Suojaa pinnat, joita ei ole tarkoitus käsitellä. Levitä Ilves Hirsi- ja paneelivaha keinokuitusiveltimellä, nukkaamattomalla telalla tai sienellä puun syiden suuntaisesti. Anna kuivua 12 tuntia ennen uusintakäsittelyä. Lopullinen sävy riippuu mm. puun huokoisuudesta, käsittelykerroista ja käytetystä vahamäärästä. Tummille pinnoille tarvitaan yleensä useampi käsittelykerta, jotta tumma väri peittyy. Mitä useampi käsittelykerta, sitä valkoisempi lopputulos. Useampi käsittelykerta lisää pintaan myös hieman kiiltoa. Testaa tuotetta huomaamattomaan paikkaan ennen koko alueen käsittelyä.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

RIITTOISUUS: 10–14 m2/l puulaadusta riippuen.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 1 h, uudelleenmaalattavissa 12 h. Käyttöönottokuiva vuorokauden kuluttua.

KIILTOASTE: Himmeä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojattava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

PAKKAUKSEN HÄVITYS: Tyhjä purkki hävitetään sekajätteen joukossa tai huomioiden paikalliset lajitteluohjeet. Nestemäinen ylijäämämaali toimitetaan purkissa ongelmajätekeräykseen.

PAKKAUSKOOT: 2,7 L

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: