ILVES Sokkelimaali

ILVES Sokkelimaali

Himmeä, vesiohenteinen ja hengittävä silikaattimaali sokkelipinnoille. Soveltuu mm. betoni-, tiili-, harkko-, tasoite- ja rappauspinnoille. Soveltuu myös pohjamaaliksi sokkelipinnoitteiden alle. Tarkoitettu pääasiassa ulkokäyttöön, mutta voidaan käyttää sisätiloissa mm. kellareiden seinissä. Ei suositella lattia- tai porraspinnoille. Pölyävä betoni on pohjustettava aina Ilves Kivipohjusteella (primeri).

VALMISSÄVYT

Tummanharmaa, RR23

Tummanruskea, RR32

TUOTESELOSTE

Varmista, että kaikki maalipurkit ovat samaa valmistuserää tai vaihtoehtoisesti sekoita eri erät keskenään sävyerojen välttämiseksi.

ERITYISOMINAISUUDET: Ilves Sokkelimaali yhdistettynä Ilves Kivipohjusteen kanssa estää tehokkaasti veden tunkeutumista rakenteeseen, mutta päästää samalla sisäpuolelta höyrynä tulevan kosteuden ulos.

KÄYTTÖOHJE: Alustan tulee olla puhdas, kiinteä ja kuiva. Harjaa pöly pois pinnasta. Poista irtoileva ja huonosti kiinni oleva rappaus, betoni tai maali. Alustan pohjustusta Ilves Kivipohjusteella suositellaan, sillä se lujittaa rakennetta. Maalaa 1–2 kertaa riippuen lopputuloksesta.

TYÖTAPA: Tela, sivellin tai ruisku.

KIILTO: Täyshimmeä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi. Ilves Sokkelimaalia voidaan tarvittaessa ohentaa vedellä, mutta pintamaalaus tehdään ohentamattomalla maalilla.

RIITTOISUUS: 3–6 m2/l. Riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan karheus ja huokoisuus sekä maalausmenetelmä.

KUIVUMISAIKA: 2–4 tuntia riippuen ilmankosteudesta ja lämpötilasta.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

SIDEAINE: Styreeniakrylaatti.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

SÄVYT: tummanharmaa (RR23), tummanruskea (RR32).

PAKKAUSKOOT: 2,7 L

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE:

Tummanharmaa
Tummanruskea