ILVES Seinämaali

ILVES Seinämaali

Himmeä seinämaali, joka soveltuu sisä­seinä­maalaukseen mm. betoni-, rappaus-, tiili- ja tasoitepinnoille, lastu-, kipsi- ja puu­kuitu­levypinnoille sekä uudis- ja korjausmaalaukseen. Seinä- ja katto­pinnoille kuten esim. eteisiin, olohuoneisiin, makuu­huoneisiin jne. Ei sovellu puulle, paneelille, oviin, kalusteisiin tai lakatulle pinnalle. Paneeleissa voidaan käyttää pintamaalina, jos pinnan ensin käsittelee Ilves Tartunta­pohjalla. Tarttuu hyvin myös aiemmin alkydi- ja öljy­maaleilla maalatuille pinnoille.

TUOTESELOSTE

Varmista, että kaikki maalipurkit ovat samaa valmistuserää (Batch) tai vaihtoehtoisesti sekoita eri erät keskenään sävyerojen välttämiseksi.

KÄYTTÖOHJE: Puhdista aiemmin maalatut pinnat esimerkiksi Ilves Maalarinpesulla ja huuhtele hyvin vedellä. Puhdista uudet pinnat liasta ja pölystä. Käytä tarvittaessa tasoitetta. Pohjamaalaa teräspinnat Ilves Ruosteenestomaalilla. Pohjamaalaa aiemmin maalaamattomat ja huokoiset, maalia runsaammin imevät pinnat. Hio aiemmin alkydimaalilla maalatut kovat ja kiiltävät pinnat karheiksi ja poista hiontapöly ennen maalausta. Sekoita maali hyvin ennen käyttöä.

TYÖTAPA: Sively, telaus tai ruiskutus.

RIITTOISUUS: 6–8 m2/l alustasta riippuen.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 1 h, uudelleenmaalattavissa 2–4 h.

KIILTOASTE: Himmeä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetus pystyasennossa ja tuettuna. Suojattava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

PAKKAUKSEN HÄVITYS: Tyhjä purkki hävitetään sekajätteen joukossa tai huomioiden paikalliset lajitteluohjeet. Nestemäinen ylijäämämaali toimitetaan purkissa ongelmajätekeräykseen.

SÄVYT: A-pohja (valkoinen), C-pohja (sävytettävä), Maalarinvalkea

PAKKAUSKOOT: 0,9 L, 2,7 L, 9 L

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE:
A-pohja sekä Maalarinvalkea 

C-pohja