ILVES Kalustemaali V15

ILVES Kalustemaali V15

Helppokäyttöinen, vesiohenteinen, himmeä kalustemaali, jolla on hyvät peitto-ominaisuudet ja tasoittumiskyky. Tarttuu hyvin vanhoihin maalipintoihin ja antaa kovan, kestävän ja kellastumattoman pinnan. Soveltuu sisäkäyttöön esimerkiksi kalusteiden, ovien, ikkuna­puitteiden ja listojen maalaukseen.

TUOTESELOSTE

Varmista, että kaikki maalipurkit ovat samaa valmistuserää (Batch) tai vaihtoehtoisesti sekoita eri erät keskenään sävyerojen välttämiseksi.

KÄYTTÖOHJE: Puhdista uudet pinnat liasta ja pölystä. Käytä tarvittaessa tasoitetta. Pohjamaalaa esim. Ilves Tartuntapohja -maalilla. Puhdista aiemmin maalatut pinnat esimerkiksi Ilves Maalarinpesulla ja huuhtele hyvin vedellä. Käytä tarvittaessa tasoitetta. Aiemmin alkydimaalilla maalatut kovat ja kiiltävät pinnat hiotaan karheiksi ja hiontapöly poistetaan ennen maalausta. Sekoita maali hyvin ennen käyttöä.

TYÖTAPA: Sively, telaus tai ruiskutus. Maalin voi levittää esim. mohair-telalla, mutta lopputasoitus kannattaa tehdä siveltimellä. Käytä runsaasti maalia, jolloin maali pääsee paremmin tasoittumaan.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

RIITTOISUUS: Noin 8 m2/l.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 1–2 h, uudelleenmaalattavissa 12 h.

KIILTOASTE: Himmeä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Avattu pakkaus ei kestä pitkäaikaista säilytystä. Suojattava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

SÄVYT: A-pohja (valkoinen)

PAKKAUSKOOT: 0,225 L, 0,9 L, 2,7 L

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: