ILVES Laudesuoja

ILVES Laudesuoja

Ilves Laudesuoja suojaa saunan lauteita lialta ja estää bakteerien tarttumista puuhun, joten käsittely helpottaa puhtaanapitoa. Käsitellyillä lauteilla on miellyttävä istua, sillä ne eivät tunnu liian kuumalta. Ilves Laudesuoja on täysin myrkytön ja hajuton kotimainen tuote. Elintarvikelaatuinen parafiiniöljy sopii myös leikkuulaudoille ja työpöydille keittiössä. Syventää puun omaa väriä puulajista riippuen.

TUOTESELOSTE

KÄYTTÖ: Pese vanhat lauteet, huuhtele ja anna kuivua seuraavaan päivään. Poista pihka teräslastalla. Hio nousseet puukuidut pois sekä poista hiontapöly. Jos puupinta on aiemmin lakattu tai käsitelty saunasuojalla, pinta tulee hioa puupuhtaaksi.

TYÖTAPA: Levitä Ilves Laudesuoja saunan lauteille puhtaalla rievulla. Mikäli öljy imeytyy välittömästi, toista käsittely. Pyyhi
imeytymätön laudesuoja pois kankaalla puolen tunnin kuluttua käsittelystä. Esilämmitä sauna ja tuuleta ennen saunomista.

RIITTOISUUS: 10–14 m2/l, riippuen pinnan huokoisuudesta.

TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi ja saippua/pesuaine.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojattava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: