ILVES Ovi- ja ikkunamaali

ILVES Ovi- ja ikkunamaali

Hyvin tasoittuva, kova mutta joustava akrylaattipohjainen lakkamaali oviin ja ikkunakarmeihin sisällä ja ulkona. Soveltuu myös kalusteiden maalaamiseen. Puu-, metalli- ja joillekin muovipinnoille. Erinomainen säänkestävyys.

TUOTESELOSTE

Varmista, että kaikki maalipurkit ovat samaa valmistuserää tai vaihtoehtoisesti sekoita eri erät keskenään sävyerojen välttämiseksi.

KÄYTTÖOHJE: Poista aiemmin maalatuilta pinnoilta irtonainen vanha maali ja himmennä maalattavaa pintaa hiomapaperilla. Puhdista likaiset ja homeiset pinnat Ilves Julkisivu- ja homepesulla ennen maalausta. Pohjamaalaa sisätilojen puupuhtaat pinnat Ilves Tartuntapohjamaalilla tai ulkotilojen pinnat Ilves Ulkopohjamaalilla. Sisäovet suositellaan maalattavaksi irrotettuna vaakatasossa. Pohjusta metallipinnat Ilves Ruosteenestomaalilla. Sekoita maali hyvin ennen käyttöä.

TYÖTAPA: Sively, telaus tai ruiskutus (viimeistele aina lopuksi siveltimellä).

RIITTOISUUS: 10–12 m²/l.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 4 h, läpikuiva 3–4 vrk. Uusintamaalaus normaaliolosuhteissa 12 tunnin kuluttua. Ohjeellinen kuivumisaika on mitattu standardiolosuhteissa lämpötilan ollessa +23 °C ja ilman suhteellisen kosteuden (RH) ollessa 50 %. Jos ilmankosteus on korkeampi ja lämpötila on matalampi, maalin kuivumisaika pitenee.

KIILTOASTE: Puolikiiltävä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Maalattavan pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Lämpötila vähintään +8 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %. KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Viileässä ja kuivassa tilassa. Suojeltava jäätymiseltä.Säilytä lasten ulottumattomissa.

SÄVYT: A-pohja (valkoinen), C-pohja (sävytettävä)

PAKKAUSKOOT: 0,9 L, 2,7 L

MAALAUSTUOTERYHMÄ 2012: 321 Puu- ja metallipintojen vesiohenteiset pintamaalit sisäkäyttöön RL 03…04, 322 Puu- ja metallipintojen vesiohenteiset pintamaalit sisäkäyttöön RL 05, 449 Muut vesiohenteiset peltikattojen ja metallipintojen maalit RL 11…13 ja 466 Puupintojen vesiohenteiset ovi- ja ikkunamaalit ulkokäyttöön RL 11…13.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: