ILVES Ovi- ja ikkunamaali

ILVES Ovi- ja ikkunamaali

Hyvin tasoittuva, kova mutta joustava akrylaattipohjainen lakkamaali oviin ja ikkunakarmeihin sisällä ja ulkona. Soveltuu myös kalusteiden maalaamiseen. Puu-, metalli- ja joillekin muovipinnoille. Erinomainen säänkestävyys.

TUOTESELOSTE

Varmista, että kaikki maalipurkit ovat samaa valmistuserää (Batch) tai vaihtoehtoisesti sekoita eri erät keskenään sävyerojen välttämiseksi.

KÄYTTÖOHJE: Pohjamaalaa sisätilojen puupuhtaat pinnat Ilves Tartuntapohjamaalilla tai ulkotilojen pinnat Ilves Ulkopohjamaalilla. Sisäovet suositellaan maalattavaksi irrotettuna vaakatasossa. Pohjusta metallipinnat Ilves Ruosteenestomaalilla. Poista aiemmin maalatuilta pinnoilta irtonainen vanha maali ja himmennä maalattavaa pintaa hiomapaperilla. Puhdista likaiset ja homeiset pinnat Ilves Julkisivu- ja homepesulla ennen maalausta. Sekoita maali hyvin ennen käyttöä.

TYÖTAPA: Sively, telaus tai ruiskutus (viimeistele aina lopuksi siveltimellä).

RIITTOISUUS: 6–10 m²/l.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 3–4 h, läpikuiva 3–4 vrk. Uusintamaalaus normaaliolosuhteissa 12–14 tunnin kuluttua. Kostealla säällä ja alhaisemmissa lämpötiloissa kuivumisaika on pidempi.

KIILTOASTE: Puolikiiltävä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Maalattavan pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Lämpötila vähintään +8 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Viileässä ja kuivassa tilassa. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

SÄVYT: A-pohja (valkoinen), C-pohja (sävytettävä)

PAKKAUSKOOT: 0,9 L, 2,7 L

Sisältää 5-kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 247-500-7], 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1) ja 2-Oktyyli-2H-isotiatsol-3-onia. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Sisältää biocideja IPBC, OIT ja Diuroni jotka suojaavat maalipintaa homeelta. Maalaustuoteryhmä 2012: 321 Puu- ja metallipintojen vesiohenteiset pintamaalit sisäkäyttöön RL 03...04, 322 Puu- ja metallipintojen vesiohenteiset pintamaalit sisäkäyttöön RL 05, 449 Muut vesiohenteiset peltikattojen ja metallipintojen maalit RL 11...13 ja 466 Puupintojen vesiohenteiset ovi- ja ikkunamaalit ulkokäyttöön RL 11...13. EU raja-arvo (kat. A/d): 130 g/l (2010). Tuotteen VOC: <130 g/l.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE:

SÄKERHETSDATABLAD: