ILVES Julkisivu- ja homepesu

ILVES Julkisivu- ja homepesu

Puhdistusaine maali- ja puupinnoille ulkotiloissa. Soveltuu sekä käsittelemättömille että maalatuille puupinnoille.

TUOTESELOSTE

ESIKÄSITTELY: Poista lehdet, risut ja isoimmat sammalpaakut. Suojaa lähistöllä olevat puutarhakasvit, sillä pesuaine voi vahingoittaa niitä.

KÄYTTÖOHJE: Sekoita 1 litra pesuainetta 4 litraan vettä. Paras tulos saadaan, jos pesu suoritetaan silloin kun muutamaan päivään ei ole satanut. Levitä pesuaineliuosta pensselillä, telalla, sienellä tai matalapaineruiskulla kunnes pinta on kostunut kunnolla. Anna vaikuttaa mieluiten kuivalla säällä muutaman tunnin tai jopa muutaman päivän ajan, jotta homeet ja levät kuolevat pinnalta. Poista jäljelle jäänyt lika kovalla harjalla tai painepesurilla.

RIITTOISUUS: Noin 5 m2/l laimennettuna 1:4.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna.

PAKKAUSKOOT: 1 L

SISÄLTÄÄ: Ionittomat pinta-aktiiviset < 5 %, säilöntäaine: benzalkonium chloride.

VAROITUS- JA SISÄLTÖTIEDOT: Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Erittäin myrkyllistä vesieliöille. Säilytä lasten ulottumattomissa. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. EI saa oksennuttaa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE (tai hiuksiin): Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä [tai suihkuta]. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin. Sisältää: Alkyl(C12-16)dimethylbenzylammonium chloride.

UFI: CR92-N1DR-500V-3XM1

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: