ILVES Ratapölkkykylläste

ILVES Ratapölkkykylläste

Soveltuu ratapölkkyjen sekä maaperän kanssa kosketuksissa olevien puurakenteiden käsittelyyn ulkotiloissa. Imeytyy hyvin ja antaa puulle vettä hylkivän pinnan sekä hidastaa puun lahoamista. Värjää puun tummaksi. Ei sisätiloihin.

TUOTESELOSTE

Soveltuu mm. terassien perustusten tai aidantolppien käsittelyyn. Ei pinnoille, joilla kävellään tai istutaan.

KÄYTTÖ: Sekoita huolellisesti ennen käyttöä. Käsiteltävän puun on oltava kuivaa. Levitä Ilves Ratapölkkykyllästettä runsaasti siveltimellä tai telalla tai kastamalla tuotetta kyllästeessä. Anna kuivua vähintään 6 h. Suositellaan kahta käsittelykertaa. Sulje purkki huolellisesti käytön jälkeen. Kyllästeessä kastetuissa papereissa tai räteissä on itsesyttymisvaara, joten ne on upotettava veteen tai annettava kuivua palamattomalla alustalla ulkotiloissa. Suositellaan suojakäsineitä ja suojalaseja käytön aikana. Älä hengitä höyryjä. Älä syö, juo tai tupakoi työskentelyn aikana. Pinnasta saattaa irrota väriä myös kuivumisen jälkeen, joten suojakäsineitä suositellaan myös käsiteltyjen ja kuivien puuosien siirtelyssä. Ilves Ratapölkkykyllästeen päälle ei voi maalata perinteisellä maalilla, sillä kyllästettä saattaa tihkua maalin läpi värjäten maalin.

RIITTOISUUS: 3–6 m²/l.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 6–12 h. Kuuden tunnin kuluttua voi käsitellä toisen kerroksen. Kahta käsittelykertaa suositellaan. Täysi kuivuus saavutetaan 4 viikon aikana.

TYÖVÄLINEIDEN PESU: Kuivaa työkalut huolellisesti ja puhdista ne sitten mineraalitärpätillä tai teollisuusbensiinillä. Ratapölkkykyllästettä ei saa päästää viemäriin eikä pintavesiin.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Lämpötila yli 5 °C.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetus pystyasennossa ja tuettuna. Varastoitava tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Suojattava jäätymiseltä sekä lämpenemiseltä (esim. auringonvalolta), koska tuote on herkästi syttyvää. Säilytä lasten ulottumattomissa.

PAKKAUSKOOT: 3L

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: