ILVES Kiinanpuuöljy

ILVES Kiinanpuuöljy

Ensiluokkainen öljy, jolla on poikkeukselliset tunkeutumis­ominaisuudet erittäin pienen molekyylikoon ansiosta. Öljyllä on myös erittäin hyvä vedenhylkimiskyky, joten se estää hyvin lahoamista. Käsiteltävä puulaji vaikuttaa loppu­tulokseen.

TUOTESELOSTE

KÄYTTÖKOHTEET: Soveltuu painekyllästetyn, käsittelemättömän ja aikaisemmin öljytyn puun suojaamiseen. Käy kaikille puulajeille, myös jalo- ja kovapuulle. Käyttökohteita esimerkiksi huonekalut, rallit, ikkunat ja puusepäntuotteet, puulattiat ja sisätiloissa klinkkeri- ja tiilipinnat. Soveltuu myös vesilinjan yläpuoliseen suojaukseen veneissä.

KÄYTTÖOHJE: Öljyä kuiva pinta siveltimellä tai rievulla, kunnes pinta on kyllästetty öljyllä. Odota muutama minuutti ja pyyhi imeytymätön, ylimääräinen öljy pois kuivalla rievulla tai sienellä. On tärkeää, että öljy tunkeutuu puuhun eikä muodosta kalvoa pinnalle.

RIITTOISUUS: Uudelle puulle 6–8 m2/l, uudelleen käsittely 10 m2/l.

KUIVUMISAIKA: Käyttökuiva 12 h kuluttua, kun lämpötila on +23 °C.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Lakkabensiini.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

PAKKAUKSEN HÄVITYS: Tyhjä purkki hävitetään sekajätteen joukossa tai huomioiden paikalliset lajitteluohjeet. Nestemäinen ylijäämämaali toimitetaan purkissa ongelmajätekeräykseen.

MAALAUSTUOTERYHMÄ 2012: 741 Liuoteohenteiset öljyt ulkokäyttöön RL 11...14.

EU RAJA-ARVO: EU raja-arvo (kat. A/f): 700 g/l (2010). Tuotteen VOC: <700 g/l VOC.

Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Säilytä lasten ulottumattomissa. Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten määräysten mukaisesti. Sisältää metyylietyyliketoksiimi, 4,5-dikloori-2-oktyyli-isotiatsoloni, oktyyli-isotiatsoli-3-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Sisältää kuivuvia öljyjä. Itsesyttymisvaara kostutetuissa rievuissa, trasselissa jne. Käytetyt rievut ja trasselit jne. laitetaan veteen tai poltetaan.

SÄVYT: Kirkas

PAKKAUSKOOT: 1 L

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: