ILVES Lattialakka

ILVES Lattialakka

Ilves Lattialakka on vesiohenteinen 1-komponenttilakka puu- ja parkettilattioille sisätiloissa. Soveltuu puupuhtaille ja aikaisemmin lakatuille lattioille. Ilves Lattialakalla on hyvä kulutuskesto, eikä se kellastu. Tarkoitettu kotitalouskäyttöön.

TUOTESELOSTE

KÄYTTÖOHJE: Jos lakkaat aikaisemmin lakattuja lattioita, on tärkeää, että testaat lakan sopivuutta ja tarttuvuutta ensin pienelle alalle. Hio kevyesti entinen lakkapinta, jotta uusi lakka tarttuu hyvin. Myös uutta puulattiaa lakattaessa pinta tulee hioa ensin kevyesti. Lattian tulee olla puhdas, kuiva ja pölytön lakattaessa. Huolehdi hyvästä ilmanvaihdosta työskentelyn aikana ja käytä suojalaseja ja käsineitä. Suojaa lähellä olevat pinnat roiskeilta. Sekoita lakka huolellisesti ja anna seisahtaa sekoituksen jälkeen, jotta ilmakuplat poistuvat. Levitä lakkaa lattialastalla, lyhytnukkaisella telalla tai siveltimellä 2–3 ohutta kerrosta. Kerrosten välillä anna kuivua vähintään 2 tuntia. Parhaimman tuloksen saat, kun hiot pinnan kevyesti lakkausten välissä. Aiemmin lakatulle lattialle riittää 1–2 kerrosta uutta lakkaa.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: +14–28 °C (suositus +20 °C).

TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi (tuotetta ei ohenneta).

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetus pystyasennossa ja tuettuna. Suojeltava jäätymiseltä. Suositeltava säilytyslämpötila: +5 °C – +25 °C. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

RIITTOISUUS: 8–10m2/l/levityskerta.

KUIVUMISAIKA: Uudelleenlakattavissa 2 tunnin kuluttua (kun ilman lämpötila on +20 °C ja suhteellinen kosteus 60 % RH). Täysi kestävyys uudelle tai hiotulle lattialle saavutetaan noin 4 vrk:n kuluttua. Aiemmin lakatun lattian kovettumisaika voi olla pidempi ja lopullinen kovuus muodostuu 4 viikon kuluessa.

KEMIKAALINKESTÄVYYS: Kestää vettä sekä tavallisia talouskemikaaleja. Ei kestä pitkäaikaista vahvojen kemikaalien rasitusta.

SÄVY: Kirkas, lopullinen sävy riippuu puulajista.

PAKKAUSKOOT: 1 L, 3 L

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: