ILVES Puupohjuste

ILVES Puupohjuste

Öljypohjainen, väritön ja tehokas pohjustusaine sahatuille ja höylätyille puupinnoille, kuten ulkoseinille, oville, ikkunoille ja kaiteille. Soveltuu käsittelemättömille tai teollisesti pohjamaalatuille puurakenteille ulkona. Vähentää puun imukykyä ja parantaa pintamaalin tarttuvuutta.

TUOTESELOSTE

KÄYTTÖOHJE: Puhdista pinnat pölystä, liasta ja irtonaisesta puuaineksesta. Käsittele pinnat Ilves Puupohjusteella. Suorita pintakäsittely Ilves Kuullotteella tai Ilves-maaleilla.

TYÖTAPA: Sively tai ruiskutus.

RIITTOISUUS: Sahalauta 5–8 m2/l, höylälauta 7–12 m2/l.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 4 h, läpikuiva 24 h.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Lämpötila vähintään + 10 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %. Puun kosteuden tulee olla alle 17 %.

KÄYTTÖTURVALLISUUS: Vältä aineen joutumista silmiin. Käytä suojakäsineitä. Ruiskutettaessa on käytettävä hengityssuojainta. Käyttö vastoin ohjeita kielletty.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojattava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

YMPÄRISTÖNSUOJELU JA JÄTEHUOLTO: Valmistetta ei saa päästää viemäriin, vesistöön eikä maaperään. Nestemäinen maalijäte on toimitettava ongelmajätteiden keräilypisteeseen. Tyhjät, kuivat myyntipakkaukset voidaan toimittaa yleiselle kaatopaikalle.

SÄVYT: Kirkas

PAKKAUSKOOT: 2,7 L, 9 L

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: