ILVES Puuöljy, vesiohenteinen

ILVES Puuöljy, vesiohenteinen

Korkealaatuinen puuöljy käsittelemättömälle tai aikaisemmin öljytylle puulle. Muodostaa kestävän, vettähylkivän pinnan. Soveltuu esimerkiksi terassien, aitojen ja puutarhakalusteiden öljyämiseen. Ei sovellu pinnoille, jotka voivat joutua kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa. Vain ulkokäyttöön. Voidaan sävyttää kuultaviin sävyihin. Käsiteltävä puulaji vaikuttaa lopputulokseen.

VALMISSÄVYT

Harmaa

Musta

Ruskea

Tummanruskea

TUOTESELOSTE

KÄYTTÖOHJE: Käsiteltävän pinnan tulee olla puhdas ja kuiva. Poista levä- ja homekasvusto Ilves Julkisivu- ja homepesulla tai Ilves Terassipesulla. Sekoita öljy huolellisesti ennen käyttöä ja käytön aikana. Öljyä pinta siveltimellä tai rievulla, kunnes puun pinta on kyllästetty öljyllä. Käsittele lauta koko pituudeltaan kerralla. Odota muutama minuutti ja pyyhi imeytymätön ylimääräinen öljy pois. On tärkeää, että öljy tunkeutuu alustaan, eikä muodosta kalvoa pinnalle.

RIITTOISUUS: 5–15 m2/l.

KUIVUMISAIKA: 16–24 h, kun lämpötila on +23 °C ja ilman suhteellinen kosteus 50 %.

TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi. TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojattava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

PAKKAUKSEN HÄVITYS: Tyhjä purkki hävitetään sekajätteen joukossa tai huomioiden paikalliset lajitteluohjeet. Nestemäinen ylijäämämaali toimitetaan purkissa ongelmajätekeräykseen.

Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: Hakeudu lääkäriin. Hävitä sisältö / pakkaus paikallisten / alueellisten / kansallisten / kansainvälisten määräysten mukaisesti . Sisältää biosidivalmisteita: C(M)IT/MIT (3:1). Sisältää biosidituotetta maalikalvon suojaamiseksi: IPBC, OIT. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Pellavaöljyllä kastuneet materiaalit kuten siivousliinat ja paperipyyhkeet saattavat syttyä itsestään käytön jälkeen ja ne tulee kastaa veteen tai varastoida tulenkestävään tiukasti sulkeutuvalla kannella varustettuun astiaan.

Maalaustuoteryhmä 2012: 721 Vesiohenteiset öljyt ulkokäyttöön RL 11...14.

EU raja-arvo: Tämä tuote sisältää enintään 130 g VOC/L. Raja-arvo on 130 g VOC/L (luok. A/f).

SÄVYT: Kirkas (voidaan sävyttää kuultaviin sävyihin), harmaa, musta, ruskea, tummanruskea

PAKKAUSKOOT: 0,9 L, 2,7 L, 9 L

KÄYTTÖTURVELLISUUSTIEDOTE: