ILVES Saunasuoja

ILVES Saunasuoja

Vesiohenteinen suoja-aine, joka soveltuu seinien ja kattojen puupaneelien suojaukseen saunatiloissa. Puulaji vaikuttaa lopputulokseen. Ei sovellu lauteiden pintakäsittelyyn. Lauteiden pintakäsittelyyn suosittelemme Ilves Saunavahaa, mikä ei tunnu kuumalta lauteiden pinnassa.

TUOTESELOSTE

Varmista, että kaikki maalipurkit ovat samaa valmistuserää (Batch) tai vaihtoehtoisesti sekoita eri erät keskenään sävyerojen välttämiseksi. Tuotteen sävy on kuultava, ja käsiteltävä puulaji vaikuttaa lopputulokseen. Testaa ensin pienelle alueelle ja anna kuivua.

KÄYTTÖOHJE: Puhdista paneelit liasta ja poista pihka teräslastalla. Vanha saunasuoja on hiottava himmeäksi. Suojaa lattiat hyvin ennen käsittelyä. Sekoita Ilves Saunasuoja huolellisesti. Levitä yhteen kertaan puun syiden suuntaisesti. Anna kuivua ja toista käsittely tarvittaessa seuraavana päivänä. Esilämmitä sauna ennen käyttöönottoa ja tuuleta hyvin. Ei lauteille.

RIITTOISUUS: Noin 10 m2/l.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva yhdessä tunnissa, uudelleen maalattavissa 12 h. Käyttöönottokuiva vuorokauden kuluttua.

KIILTOASTE: Puolihimmeä.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojattava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Avattu pakkaus ei kestä pitkäaikaista säilytystä.

SÄVYT: väritön (sävytettävissä kuultaviin sävyihin)

PAKKAUSKOOT: 0,9 L, 2,7 L

Sisältää biosidivalmiste. Sisältää C(M)IT/MIT (3:1). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Maalaus­tuoteryhmä 2012: 161 Seinä- ja kattopintojen vesiohenteiset pölynsidonta-aineet, 513 Kivi­aines­pintaisten seinien, kattojen ja kalusteiden vesiohenteiset lakat RL 02 (RT-luokitus), 961 Dispersiopohjaiset saunasuojat RL 01...05. EU raja-arvo (kat. A/e): 130 g/l. Tuotteen VOC: <100 g/l.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: