ILVES Venelakka 90

ILVES Venelakka 90

1-komponenttinen kiiltävä uretaanialkydilakka puu­ve­neiden lakkaukseen. Kestää hyvin sään ja UV-valon aiheuttamia rasituksia. Muodostaa puupinnalle hyvin suojaavan kerroksen. Soveltuu myös puulattioiden ja irtokalusteiden lakkaamiseen. Voidaan sävyttää kuultaviin sävyihin.

TUOTESELOSTE

KÄYTTÖOHJE: Uudet puupinnat pohjalakataan ohennetulla lakalla. Aiemmin lakattu pinta hiotaan ja hiontapöly poistetaan huolellisesti. Pohjustuslakkaus suoritetaan n. 20 % lakkabensiinillä ohennetulla lakalla. Viimeistelylakkaus suoritetaan ohentamattomalla lakalla, veneiden ulkopuolinen käsittely 2–3 krt, sisäpuolinen 1–2 krt. Kevyt välihionta jokaisen lakkauskerroksen välillä. Käytä lakkaukseen hienointa lakkasivellintä. Sekoita lakka hyvin ennen käyttöä.

TYÖTAPA: Sively.

RIITTOISUUS: 12 m²/l.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 2 h, läpikuiva 12 h. Ohjeellinen kuivumisaika on mitattu standardiolosuhteissa lämpötilan ollessa +23°C ja ilman suhteellisen kosteuden (RH) ollessa 50 %. Jos ilmankosteus on korkeampi ja lämpötila on matalampi, maalin kuivumisaika pitenee. Kovettuu lopulliseen kovuuteensa 2–4 viikon kuluttua.

KIILTOASTE: Täyskiiltävä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Lakkabensiini.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

SÄVYT: A-pohja (valkoinen)

PAKKAUSKOOT: 0,9 L, 3,6 L

VAROITUS- JA SISÄLTÖTIEDOT: Syttyvä neste ja höyry. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta. – Tupakointi kielletty. Vältä höyryn hengittämistä. Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: Hakeudu lääkäriin. Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten määräysten mukaisesti. Sisältää 2-BUTANONIOKSIIMI. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

MAALAUSTUOTERYHMÄ 2012: 522 Irtokalusteiden liuoteohenteiset lakat RL03…05, 542 Irtokalusteiden liuoteohenteiset lakat RL 11…12 (RT-luokitus) ja 644 Puu ja parkettilattioiden liuoteohenteiset lakat.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: