ILVES Tartuntapohja, vesiohenteinen

ILVES Tartuntapohja, vesiohenteinen

Vesiohenteinen pohjamaali, jolla on erinomaiset ominaisuudet. Erittäin hyvä tarttuvuus erilaisiin pintoihin. Muodostaa hyvän pohjan pintamaalille. Maali on helppo levittää, ja sillä on vesiohenteiseksi maaliksi pitkä avoinaika.

TUOTESELOSTE

KÄYTTÖOHJE: Puhdista maalattava pinta huolellisesti. Aikaisemmin maalatut pinnat himmennetään. Pohjamaalaa vesiohenteisella Ilves Tartuntapohjalla. Tasoita ja hio tarvittaessa. Suorita pintamaalaus kohteeseen soveltuvalla maalilla, esimerkiksi Ilves Kalustemaalilla 1–2 kertaan. Uudella puulla sekä puukuitulevyillä voi esiintyä puukuitujen nousua, jonka takia hionta voi olla tarpeen pohjamaalauksen jälkeen. Käsittele oksakohdat ja rasvaiset puulajit Ilves Oksalakalla ennen pohjamaalausta läpilyöntien estämiseksi. Sekoita maali hyvin ennen käyttöä.

KÄYTTÖKOHTEET: Soveltuu esim. kalusteiden, ovien ja karmien pohjamaalaukseen sisätiloissa.

TYÖTAPA: Sivellin tai tela.

RIITTOISUUS: Noin 8 m2/l/sively.

KUIVUMISAIKA: Pintakuiva 1–2 tunnin kuluttua. Päällemaalattavissa 8 tunnin kuluttua, kun lämpötila on +23 °C ja ilman suhteellinen kosteus 50 %.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Maali säilyy avaamattomassa pakkauksessa vähintään vuoden. Avattu pakkaus ei kestä pitkäaikaista säilytystä. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

SÄVYT: Valkoinen

PAKKAUSKOOT: 0,9 L, 2,7 L

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: