ILVES Kalustelakka, puolihimmeä

ILVES Kalustelakka, puolihimmeä

Vesiohenteinen, kulutusta kestävä ja puolihimmeä lakka sisä­käyttöön. Kalusteiden kuten tuolien, pöytien, kirjahyllyjen jne. lakkaukseen. Soveltuu myös ovien, ikkunoiden ja paneelien lakkaukseen. Ei suositella lattioiden lakkaukseen. Voidaan sävyttää kuultaviin sävyihin.

TUOTESELOSTE

ESIKÄSITTELY: Hio uusi, aiemmin käsittelemätön puupinta tarvittaessa ja puhdista liasta ja pölystä. Pese aiemmin lakatut pinnat Ilves Maalarinpesulla ja huuhtele hyvin vedellä. Hio ja poista pöly. Poista huonokuntoinen lakkapinta kokonaan esim. hiomalla.

KÄYTTÖOHJE: Levitä siveltimellä, sienellä tai ruiskulla. Suositeltava levitys 2–3 kertaa. Testaa sävytetyn lakan sävyä ensin pienelle alueelle. Värisävyyn vaikuttavat puulaji, alustan värisävy ja lakkauskerrat. Sekoita lakka huolellisesti ennen käyttöä. Etenkin sävytettyä lakkaa tulee sekoittaa myös lakkauksen aikana tasaisen värisävyn saamiseksi.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi.

RIITTOISUUS: 8–14 m²/l.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 1 h, hiottavissa 2–4 tunnin kuluttua. Lakattu pinta on lopullisessa kovuudessa 5–7 vrk:n kuluessa. Vältä sen aikana esineiden asettamista lakatulle pinnalle.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetus pystyasennossa ja tuettuna. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

PAKKAUKSEN HÄVITYS: Tyhjä purkki hävitetään sekajätteen joukossa tai huomioiden paikalliset lajitteluohjeet. Nestemäinen ylijäämämaali toimitetaan purkissa ongelmajätekeräykseen.

VAROITUS- JA SISÄLTÖTIEDOT: Sisältää biosidivalmiste. Sisältää C(M)IT/MIT (3:1). Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

MAALAUSTUOTERYHMÄ 2012: 511 Puupintaisten seinien ja kattojen vesiohenteiset lakat RL 01...02 (RT-luokitus), 512 Puupintaisten seinien ja kattojen sekä puukalusteiden, ovien ja ikkunapuitteiden vesiohenteiset lakat RL 03...04.

EU RAJA-ARVO: (kat. A/e): 130 g/l (2010). Tuotteen VOC: <130 g/l.

SÄVYT: Kirkas (voidaan sävyttää kuultaviin sävyihin)

PAKKAUSKOOT: 0,225 L, 0,9 L

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: