ILVES Peltikattomaali

ILVES Peltikattomaali

Akrylaattisideaineeseen perustuva tiivis, lujasti tarttuva ja joustava peltikattomaali, joka sisältää korroosionestopigmenttiä. Kestää hyvin sään vaihteluiden aiheuttamia rasituksia. Soveltuu myös aikaisemmin käsittelemättömille sinkityille teräspinnoille sekä aikaisemmin maalatuille peltipinnoille.

VALMISSÄVYT

Valkoinen RR20

Tummanharmaa RR23

Musta RR33

TUOTESELOSTE

KÄYTTÖOHJE UUDET PINNAT: Pese katto Ilves Peltipesulla voimakkaasti harjaten ja huuhtele vedellä. Sekoita Ilves Peltikattomaali hyvin ennen käyttöä ja maalaa katto kahteen kertaan.

KÄYTTÖOHJE AIEMMIN MAALATUT PINNAT: Poista irtoava maali huolellisesti ja pese pinta puhtaaksi ammoniakkipohjaisella peltipesuaineella. Poista mahdollinen ruoste huolellisesti ja pohjusta syöpyneet alueet Ilves Ruosteenestomaalilla. Sekoita Ilves Peltikattomaali hyvin ennen käyttöä ja maalaa katto kahteen kertaan.

TYÖTAPA: Sively, telaus tai ruiskutus. Telauksen jälkeen tasoita pinta siveltimellä.

RIITTOISUUS: Noin 8–10 m²/l.

KUIVUMISAIKA: Kosketuskuiva 1–3 h (kun lämpötila on +23 ºC ja ilman suhteellinen kosteus 50 %). Uusintamaalaus seuraavana päivänä. Alhaisemmissa lämpötiloissa ja kostealla säällä kuivumisaika on pidempi.

KIILTOASTE: Himmeä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana on maalin ja maalattavan pinnan oltava vähintään +10 ºC:n lämpötilassa ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Maalikalvon on kuivuttava ennen sadetta tai kasteen tiivistymistä.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

PAKKAUKSEN HÄVITYS: Tyhjä purkki hävitetään sekajätteen joukossa tai huomioiden paikalliset lajitteluohjeet. Nestemäinen ylijäämämaali toimitetaan purkissa ongelmajätekeräykseen.

SÄVYT: Musta RR33, Tummanharmaa, RR23, Valkoinen RR20

PAKKAUSKOOT: 0,9 L, 2,7 L

VAROITUS- JA SISÄLTÖTIEDOT: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.  Säilytä lasten ulottumattomissa. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Hävitä sisältö / säiliö hyväksytyssä jätteenkäsittelylaitoksessa paikallisten määräysten mukaisesti. Sisältää biosidivalmisteita: BIT, C(M)IT/MIT (3:1). Sisältää biosidituotetta maalikalvon suojaamiseksi: IPBC, OIT ja diuroni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. 

EU RAJA-ARVO: Tämä tuote sisältää enintään 140 g VOC/L. Raja-arvo on 140 g VOC/L (luok. A/i).

MAALAUSTUOTERYHMÄ 2012: 442 Peltikattojen vesiohenteiset pintamaalit RL 11...13, 443 Metallipintojen vesiohenteiset pintamaalit RL 11...13.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: