ILVES Katto- ja pohjamaali

ILVES Katto- ja pohjamaali

Täyshimmeä vesiohenteinen katto- ja pohjamaali sisäkatto- ja seinä­pinnoille. Katoissa voidaan käyttää sekä pohja- että pinta­maalina. Seinissä suosittelemme käytettäväksi ainoastaan pohja­maalina. Soveltuu mm. betoni-, rappaus-, tiili- ja tasoite­pinnoille, lastu-, kipsi- ja puukuitulevypinnoille sekä uudis- ja korjaus­maalaukseen. Kulutukselle alttiille ja pesua vaativille sisä­pinnoille suosittelemme Ilves Seinämaalia tai Ilves Remonttimaalia. Ei sovellu suoraan lakatun paneelipinnan päälle. Lakka on hiottava tai lakatut paneelit on maalattava ensin Ilves Oksalakalla, Ilves Stopparilla tai Ilves Tartuntapohjalla.

TUOTESELOSTE

Varmista, että kaikki maalipurkit ovat samaa valmistuserää (Batch) tai vaihtoehtoisesti sekoita eri erät keskenään sävyerojen välttämiseksi.

KÄYTTÖOHJE: Puhdista aiemmin maalatut pinnat Ilves Maalarinpesulla ja huuhtele hyvin vedellä. Puhdista uudet pinnat liasta ja pölystä. Käytä tarvittaessa tasoitetta. Teräspinnat pohjamaalataan Ilves Ruosteenestomaalilla. Aiemmin alkydimaalilla maalatut kovat ja kiiltävät pinnat hiotaan karheiksi ja hiontapöly poistetaan ennen maalausta. Sekoita maali hyvin ennen käyttöä.

TYÖTAPA: Sively, telaus tai ruiskutus.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Maalattavan pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle  80 %.

RIITTOISUUS: 7–10 m2/l alustasta riippuen.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 1 h, uudelleenmaalattavissa 2–4 h.

KIILTOASTE: Täyshimmeä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojattava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

PAKKAUKSEN HÄVITYS: Tyhjä purkki hävitetään sekajätteen joukossa tai huomioiden paikalliset lajitteluohjeet. Nestemäinen ylijäämämaali toimitetaan purkissa ongelmajätekeräykseen.

SÄVYT: A-pohja (valkoinen)

PAKKAUSKOOT: 2,7 L, 9 L

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: