ILVES Julkisivu- ja terassipesu

ILVES Julkisivu- ja terassipesu

Käyttövalmis liuos. Tehokas puhdistusaine puu- ja kivipinnoille ulkotiloissa. Soveltuu esimerkiksi terassien, laitureiden ja pihakiveysten puhdistamiseen.

TUOTESELOSTE

KÄYTTÖ: Suojaa lasi- ja alumiinipinnat. Vältä roiskeita vaatteisiin ja iholle. Suojaa myös puutarhakasvit. Kostuta käsiteltävä pinta ja levitä Ilves Julkisivu- ja terassipesu siveltimellä tai ruiskulla. Harjaa pehmeällä harjalla. Noin 10 min kuluttua huuhdo pinnat huolellisesti puhtaalla vedellä. Ilves Terassipesu on käyttövalmis liuos vaativaan likaan. Tarvittaessa sitä voi laimentaa vedellä suhteessa 1 osa vettä ja 1 osa Ilves Terassipesua.

RIITTOISUUS: Laimentamattomana noin 15 m²/l.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Säilytä lasten ulottumattomissa.

PAKKAUSKOOT: 4 L

SISÄLTÄÄ: Ionittomia  tensidejä < 5 %.

VAROITUS- JA SISÄLTÖTIEDOT: Ärsyttää ihoa. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Käytä suojakäsineitä/silmiensuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin. Sisältää: Natriumhydroksidia, Heksyyli-D-glukosidia.

UFI: AXXC-QN17-FWGN-MG4K

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: