ILVES Terassipesu

ILVES Terassipesu

Käyttövalmis liuos. Tehokas puhdistusaine puu- ja kivipinnoille ulkotiloissa. Soveltuu esimerkiksi terassien, laitureiden ja pihakiveysten puhdistamiseen.

TUOTESELOSTE

KÄYTTÖ: Suojaa lasi- ja alumiinipinnat. Vältä roiskeita vaatteisiin ja iholle. Suojaa myös puutarhakasvit. Kostuta käsiteltävä pinta ja levitä Ilves Terassipesu siveltimellä tai ruiskulla. Harjaa pehmeällä harjalla. Noin 10 min kuluttua huuhdo pinnat huolellisesti puhtaalla vedellä. Ilves Terassipesu on käyttövalmis liuos vaativaan likaan. Tarvittaessa sitä voi laimentaa vedellä suhteessa 1 osa vettä ja 1 osa Ilves Terassipesua.

RIITTOISUUS: Laimentamattomana noin 15 m²/l.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

SISÄLTÄÄ: Nonionisia tensidejä < 5 %.

Sisältää: Natriumhydroksidia, Heksyyli-D-glukosidia ja C9-11 Alkoholi etoksylaatti. Ärsyttää ihoa. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

PAKKAUSKOOT: 4 L