ILVES Julkisivu- ja terassipesu

ILVES Julkisivu- ja terassipesu

Käyttövalmis liuos. Tehokas puhdistusaine puu- ja kivi--pinnoille ulkotiloissa. Soveltuu esimerkiksi julkisivujen, terassien, laitureiden ja pihakiveysten puhdistamiseen.

TUOTESELOSTE

KÄYTTÖ: Suojaa lasi- ja alumiinipinnat. Vältä roiskeita vaatteisiin ja iholle. Suojaa myös puutarhakasvit. Testaa pesuaineen sopivuutta ensin pienelle alueelle. Levitä pesuaine ruiskulla, sumutepullolla tai harjalla. Anna vaikuttaa 5–10 minuuttia. Harjaa lika pois pehmeällä harjalla ja huuhtele huolellisesti. Ilves Julkisivu- ja terassipesu on käyttövalmis liuos vaativaan likaan. Tarvittaessa voit laimentaa sitä suhteessa 1 osa vettä ja 1 osa Ilves Julkisivu- ja terassipesua.

RIITTOISUUS: Laimentamattomana noin 15 m²/l.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Säilytä lasten ulottumattomissa.

SISÄLTÄÄ: Nonionisia tensidejä < 5 %.

Sisältää: Natriumhydroksidia, Heksyyli-D-glukosidia ja C9-11 Alkoholi etoksylaatti. Ärsyttää ihoa. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmien-suojainta/kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

PAKKAUSKOOT: 4 L

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: