ILVES Puuöljy, liuotinohenteinen

ILVES Puuöljy, liuotinohenteinen

Suojaa puupintaa kosteudelta ja lialta sekä vähentää halkeilua. Sopii sekä puupuhtaalle että aikaisemmin öljytylle kestopuulle (painekyllästetty), kovapuulle ja lämpökäsitellylle puulle ulkotiloissa. Käyttökohteita mm. pihakalusteet, terassit ja laiturit. Voidaan sävyttää kuultaviin sävyihin. Käsiteltävä puulaji vaikuttaa lopputulokseen.

TUOTESELOSTE

Suosittelemme, että tuotetta käytetään sävytettynä, sillä sävytetty tuote kestää säärasitusta paremmin kuin väritön.

KÄYTTÖOHJE: Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva ja puhdas. Öljyä levitetään sen verran kuin puu imee. Ylimääräinen imeytymätön öljy tulee pyyhkiä rätillä noin puolen tunnin kuluttua, jotta pinta ei jäisi tahmeaksi tai alkaisi hilseillä. Sekoita ennen käyttöä sekä käytön aikana. Öljyiset rievut on upotettava veteen käytön jälkeen tai kuivattava ulkona palamattomalla alustalla, koska niissä on itsesyttymisvaara.

TYÖTAPA: Sively tai levitys sienellä.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

RIITTOISUUS: 5–7 m2/l.

KUIVUMISAIKA: Pintakuiva muutaman tunnin kuluttua. Kuivumiseen vaikuttavat pinnan huokoisuus ja käytetyn puuöljyn määrä. Seuraava käsittely voidaan suorittaa pinnan kuivut­tua, sääolosuhteista riippuen muutaman tunnin kuluttua.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Lakkabensiini

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

PAKKAUKSEN HÄVITYS: Tyhjä purkki hävitetään sekajätteen joukossa tai huomioiden paikalliset lajitteluohjeet. Nestemäinen ylijäämäöljy toimitetaan purkissa ongelmajätekeräykseen.

SÄVYT: Kirkas (voidaan sävyttää kuultaviin sävyihin), Ruskea

PAKKAUSKOOT: 0,9 L, 2,7 L, 9 L

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE:
Ilves Puuöljy Kirkas
Ilves Puuöljy Ruskea
 Ilves Puuöljy Harmaa

Ilves Puuöljy Musta