ILVES Talomaali

ILVES Talomaali

Vesiohenteinen ulkomaali, akrylaatti. Soveltuu pintamaaliksi talousja asuinrakennusten laudasta tehdyille puupinnoille kuten ulkoseiniin, vuorilautoihin ja räystäslautoihin. Kaiteiden käsittelyssä on erityisen tärkeää käyttää ensin pohjustetta sekä pohjamaalia päätypuissa, jotka voivat imeä kosteutta puun sisälle.

VALMISSÄVYT

Punainen

Tummanruskea, RR32

Musta

TUOTESELOSTE

Varmista, että kaikki maalipurkit ovat samaa valmistuserää (Batch) tai vaihtoehtoisesti sekoita eri erät keskenään sävyerojen välttämiseksi.

KÄYTTÖOHJE: Suojaa uusien puupintojen naulankannat Ilves Ruosteenestomaalilla ja oksakohdat Ilves Oksalakalla. Pohjamaalaa kertaalleen Ilves Ulkopohjamaalilla. AIEMMIN MAALATUT PINNAT: Poista hilseilevä maali kaapimella tai teräsharjalla. Pese Ilves Julkisivu- ja homepesuaineella, huuuhtele huolellisesti ja anna kuivua. Pohjamaalaa Ilves Ulkopohjamaalilla. Aikaisemmin maalatut hyväkuntoiset maalipinnat voidaan maalata suoraan Ilves Talomaalilla ilman pohjamaalausta.

TYÖTAPA: Sively tai ruiskutus. Lopputasoitus aina siveltimellä.

RIITTOISUUS: Sahatulle puupinnalle n. 5–6 m²/l. Höylätylle ja aiemmin maalatulle pinnalle n. 8 m²/l.

KUIVUMISAIKA: 1–2 h lämpötilan ollessa +23 °C ja ilmankosteuden 50 %. Alhaisemmissa lämpötiloissa ja kostealla säällä kuivumisaika on pidempi.

KIILTOASTE: Puolihimmeä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi. Ohennusta suositellaan vain ruiskumaalaukseen.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetus pystyasennossa ja tuettuna. Suojeltava jäätymiseltä. Optimi säilytyslämpötila on +5 – +25 °C. Säilytä lasten ulottumattomissa.

PAKKAUKSEN HÄVITYS: Tyhjä purkki hävitetään sekajätteen joukossa tai huomioiden paikalliset lajitteluohjeet. Nestemäinen ylijäämämaali toimitetaan purkissa ongelmajätekeräykseen.

Sisältää biosidivalmisteita: C(M)IT/MIT (3:1) ja BIT Sisältää biosidituotetta maalikalvon suojaamiseksi: IPBC. OIT. diuroni [ISO] Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Maalaustuoteryhmä 2012: 461 Puujulkisivujen vesiohenteiset dispersiomaalit RL 11...13.

EU raja-arvo (kat. A/d): 130 g/l (2010). Tuotteen VOC: < 130 g/l VOC.

SÄVYT: A-pohja (valkoinen), C-pohja (sävytettävä), punainen, tummanruskea (RR32), musta

PAKKAUSKOOT: 0,9 L, 2,7 L, 9 L

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: