ILVES Talomaali

ILVES Talomaali

Akrylaattimaali, joka soveltuu pintamaaliksi puu-, betoni- ja rappaus­pinnoille. Voidaan käyttää myös peltipinnoille, jotka on esikäsitelty ruosteenestopohjamaalilla. Soveltuu mm. ulkoseinien ja vuorilautojen maalaukseen.

VALMISSÄVYT

Punainen

Tummanruskea, RR32

TUOTESELOSTE

Varmista, että kaikki maalipurkit ovat samaa valmistuserää (Batch) tai vaihtoehtoisesti sekoita eri erät keskenään sävyerojen välttämiseksi.

KÄYTTÖOHJE: Suojaa uusien puupintojen naulankannat Ilves Ruosteenestomaalilla ja oksakohdat Ilves Oksalakalla. Pohjamaalaa kertaalleen Ilves Ulkopohjamaalilla. Puhdista aiemmin maalatut pinnat kaapimalla ja teräsharjalla ja pese Ilves Julkisivu- ja homepesuaineella, jonka jälkeen pohjamaalaa Ilves Ulkopohjamaalilla. Aikaisemmin maalatut hyväkuntoiset maalipinnat voidaan maalata suoraan Ilves Talomaalilla ilman pohjamaalausta.

TYÖTAPA: Sively, telaus tai ruiskutus.

RIITTOISUUS: Sahatulle puupinnalle n. 5–6 m²/l. Höylätylle ja aiemmin maalatulle pinnalle n. 8 m²/l.

KUIVUMISAIKA: 1–2 h lämpötilan ollessa +23 °C ja ilmankosteuden 50 %. Alhaisemmissa lämpötiloissa ja kostealla säällä kuivumisaika on pidempi.

KIILTOASTE: Puolihimmeä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetus pystyasennossa ja tuettuna. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

PAKKAUKSEN HÄVITYS: Tyhjä purkki hävitetään sekajätteen joukossa tai huomioiden paikalliset lajitteluohjeet. Nestemäinen ylijäämämaali toimitetaan purkissa ongelmajätekeräykseen.

Sisältää biosidivalmisteita: C(M)IT/MIT (3:1) ja BIT Sisältää biosidituotetta maalikalvon suojaamiseksi: IPBC. OIT. diuroni [ISO] Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Maalaustuoteryhmä 2012: 461 Puujulkisivujen vesiohenteiset dispersiomaalit RL 11...13.

EU raja-arvo (kat. A/d): 130 g/l (2010). Tuotteen VOC: < 130 g/l VOC.

SÄVYT: A-pohja (valkoinen), C-pohja (sävytettävä), punainen, tummanruskea (RR32)

PAKKAUSKOOT: 0,9 L, 2,7 L, 9 L

KÄYTTÖTURVELLISUUSTIEDOTE: