ILVES Remonttimaali

ILVES Remonttimaali

Himmeä, vesiohenteinen ja hyvin kulutusta kestävä remonttimaali sisä­seinä­pinnoille. Ilves Remonttimaalin käyttökohteita ovat uudet ja aikaisemmin maalatut rakennuslevypinnat sisätiloissa. Sopii myös tiili, betoni-, rappaus- ja tasoitepinnoille kuivissa sisätiloissa. Puulle ja puu­paneelille voidaan käyttää pintamaalina sisätiloissa, jos pinta on ensin pohjamaalattu.

TUOTESELOSTE

Varmista, että kaikki maalipurkit ovat samaa valmistuserää (Batch) tai vaihtoehtoisesti sekoita eri erät keskenään sävyerojen välttämiseksi.

KÄYTTÖOHJE: Sekoita maali hyvin ennen käyttöä. Paksu rakenne notkistuu sekoitettaessa. Maalia ei ohenneta, se on käyttövalmis. Puhdista aiemmin maalatut pinnat esimerkiksi Ilves Maalarinpesulla ja huuhtele hyvin vedellä. Puhdista uudet pinnat pölystä. Käytä tarvittaessa tasoitetta. Pohjamaalaa aiemmin maalaamattomat ja huokoiset, maalia runsaammin imevät pinnat Ilves Katto- ja pohjamaalilla. Puupaneeleiden pohjamaalina käytetään Ilves Tartuntapohjaa tarttuvuuden varmistamiseksi sekä puun värjäymien estämiseksi. Hio aiemmin alkydimaalilla maalatut kovat ja kiiltävät pinnat karheiksi ennen maalausta.

TYÖTAPA: Sively tai telaus.

RIITTOISUUS: 7–10 m²/l alustasta riippuen.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 1 h, uudelleenmaalattavissa 2–4 h. Maali kuivuu lopulliseen kovuuteensa 2 viikon kuluessa. Maalattua seinää ei saa pestä heti maalauksen jälkeen.

KIILTOASTE: Himmeä.

TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetus pystyasennossa ja tuettuna. Suojattava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

PAKKAUKSEN HÄVITYS: Tyhjä purkki hävitetään sekajätteen joukossa tai huomioiden paikalliset lajitteluohjeet. Nestemäinen ylijäämämaali toimitetaan purkissa ongelmajätekeräykseen.

SÄVYT: A-pohja (valkoinen), C-pohja (sävytettävä), Maalarinvalkea G497

PAKKAUSKOOT: 0,9 L, 2,7 L 9 L

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE:
A-pohja sekä Maalarinvalkea 

C-pohja