ILVES Remonttimaali

ILVES Remonttimaali

Himmeä seinämaali, joka soveltuu sisä­seinä­maalaukseen mm. betoni-, rappaus-, tiili- ja tasoitepinnoille, lastu-, kipsi- ja puukuitulevypinnoille sekä uudis- ja korjaus­maalaukseen. Seinä- ja kattopinnoille erityisesti toistuvaa pesua ja kovaa kulutus­kestävyyttä vaativissa kohteissa. Ei sovellu puulle, paneelille, oviin, kalusteisiin tai lakatulle pinnalle. Paneeleisssa voidaan käyttää pinta­maalina, jos pinnan ensin käsittelee Ilves Tartuntapohjalla. Tarttuu hyvin myös aiemmin alkydi- ja öljymaaleilla maalatuille pinnoille.

TUOTESELOSTE

Varmista, että kaikki maalipurkit ovat samaa valmistuserää (Batch) tai vaihto­ehtoisesti sekoita eri erät keskenään sävyerojen välttämiseksi.

KÄYTTÖOHJE: Puhdista aiemmin maalatut pinnat esimerkiksi Ilves Maalarinpesulla ja huuhtele hyvin vedellä. Puhdista uudet pinnat pölystä. Käytä tarvittaessa tasoitetta. Pohjamaalaa teräspinnat Ilves Ruosteenestomaalilla. Pohjamaalaa aiemmin maalaamattomat ja huokoiset, maalia runsaammin imevät pinnat. Hio aiemmin alkydimaalilla maalatut kovat ja kiiltävät pinnat karheiksi ja poista hiontapöly ennen maalausta. Sekoita maali hyvin ennen käyttöä.

TYÖTAPA: Sively, telaus tai ruiskutus.

RIITTOISUUS: 7–10 m2/l alustasta riippuen.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 1 h, uudelleenmaalattavissa 2–4 h.

KIILTOASTE: Himmeä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetus pystyasennossa ja tuettuna. Suojattava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

PAKKAUKSEN HÄVITYS: Tyhjä purkki hävitetään sekajätteen joukossa tai huomioiden paikalliset lajitteluohjeet. Nestemäinen ylijäämämaali toimitetaan purkissa ongelmajätekeräykseen.

SÄVYT: A-pohja (valkoinen), C-pohja (sävytettävä), Maalarinvalkea

PAKKAUSKOOT: 0,9 L, 2,7 L 9 L

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE:
A-pohja sekä Maalarinvalkea 

C-pohja