ILVES Kostean tilan maali

ILVES Kostean tilan maali

Hyvin peittävä maali sisäkatoille ja -seinille. Erityisesti WC-tiloihin, pukuhuoneisiin, kodinhoitohuoneisiin, autotalleihin, kylmiin sisätiloihin sekä kovaan rasitukseen joutuvien eteisaulojen ja porraskäytävien maalaukseen. Soveltuu erilaisille materiaaleille sekä vanhojen alkydimaalipintojen uudelleenmaalaukseen. Ei sovellu märkätiloihin eli esimerkiksi suihkun viereiseen seinään, jossa vesialtistus. Homesuojattu. Kestää pesua voimakkailla pesuaineilla.

TUOTESELOSTE

Varmista, että kaikki maalipurkit ovat samaa valmistuserää (Batch) tai vaihtoehtoisesti sekoita eri erät keskenään sävyerojen välttämiseksi.

KÄYTTÖOHJE: Puhdista uudet pinnat pölystä ja liasta. Pese aikaisemmin maalatut pinnat esim. Ilves Maalarinpesulla ja huuhdo pesuaine pois vedellä ennen maalausta. Hio kovat ja kiiltävät pinnat himmeiksi. Poista lohkeileva vanha maali, tasoita pinnat tasotteella. Hio ja poista hiontapöly. Pohjusta metallipinnat esim. Ilves Ruosteenestomaalilla. Sekoita maali hyvin ennen käyttöä.

TYÖTAPA: Sively, telaus tai ruisku.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

RIITTOISUUS: Tiiviillä, sileällä pinnalla 9–10 m2/l. Huokoisilla alustoilla 6–8 m2/l.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 2 h, uudelleenmaalattavissa 4 h.

KIILTOASTE: Puolihimmeä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

SÄVYT: A-pohja (valkoinen)

PAKKAUSKOOT: 0,9 L, 2,7 L

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: