ILVES Kostean tilan maali

ILVES Kostean tilan maali

Hyvin peittävä maali sisäkatoille ja -seinille. Erityisesti WC-tiloihin, pukuhuoneisiin, kodinhoitohuoneisiin, autotalleihin, kylmiin sisätiloihin sekä kovaan rasitukseen joutuvien eteisaulojen ja porraskäytävien maalaukseen. Soveltuu erilaisille materiaaleille sekä vanhojen alkydimaalipintojen uudelleenmaalaukseen. Ei sovellu märkätiloihin eli esimerkiksi suihkun viereiseen seinään, jossa vesialtistus. Homesuojattu. Kestää pesua voimakkailla pesuaineilla.

TUOTESELOSTE

Varmista, että kaikki maalipurkit ovat samaa valmistuserää (Batch) tai vaihtoehtoisesti sekoita eri erät keskenään sävyerojen välttämiseksi.

KÄYTTÖOHJE: Puhdista uudet pinnat pölystä ja liasta. Pese aikaisemmin maalatut pinnat esim. Ilves Maalarinpesulla ja huuhdo pesuaine pois vedellä ennen maalausta. Hio kovat ja kiiltävät pinnat himmeiksi. Poista lohkeileva vanha maali, tasoita pinnat tasotteella. Hio ja poista hiontapöly. Pohjusta metallipinnat esim. Ilves Ruosteenestomaalilla. Sekoita maali hyvin ennen käyttöä.

TYÖTAPA: Sively, telaus tai ruisku.

RIITTOISUUS: Tiiviillä, sileällä pinnalla 9–10 m2/l. Huokoisilla alustoilla 6–8 m2/l.

KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 2 h, uudelleenmaalattavissa 4 h.

KIILTOASTE: Puolihimmeä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

SÄVYT: A-pohja (valkoinen)

PAKKAUSKOOT: 0,9 L, 2,7 L

VAROITUS- JA SISÄLTÖTIEDOT: Säilytä lasten ulottumattomissa. Sisältää biosidivalmisteita: BIT, C(M)IT/MIT (3:1) Sisältää biosidituotetta maalikalvon suojaamiseksi: IPBC. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Varoitus! Vaarallisia keuhkorakkuloihin kulkeutuvia pisaroita saattaa muodostua suihkutuksen yhteydessä. Älä hengitä suihketta tai sumua.

EU RAJA-ARVO: Tämä tuote sisältää enintään 30 g VOC/L. Raja-arvo on 30 g VOC/L (luok. A/a).

MAALAUSTUOTERYHMÄ 2012: Maalaustuoteryhmä 2012: 314 Vesiohenteiset sisäseinä- ja kattomaalit RL 04 ja 315 Vesiohenteiset sisäseinä- ja kattomaalit RL 05.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: