ILVES Peltipesu

ILVES Peltipesu

Voimakkaasti emäksinen pesuaine peltikattojen pesuun. Ilves Peltipesu poistaa tehokkaasti sinkkisuolat, rasvan ja epäpuhtaudet sekä hapettaa pellin pinnan parantaen maalin tarttumista.

TUOTESELOSTE

KÄYTTÖ: Laimenna ennen käyttöä vedellä suhteessa 1 osa Ilves Peltipesua ja 6 osaa vettä. Käyttöliuoksen pH 12. Poista mahdollinen ruoste sekä irtoileva tai hilseilevä maali kaapimella tai teräsharjalla. Levitä pesuainetta puhdistettavalle pinnalle ja pese harjaamalla huolellisesti. Huuhtele pinnat runsaalla vedellä ja anna pinnan kuivua täysin ennen maalausta.

KULJETUS- JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu.
EI saa oksennuttaa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE (tai hiuksiin): Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä tai suihkuta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Hävitä sisältö ja/tai sen pakkaus kunnassasi järjestettävän erillisen keräysjärjestelmän mukaisesti. Luokitteluun vaikuttavat aineet: Natriumhydroksidi; Isotridekanolin, etoksyloidut (100 EO). Sisältää: Ionittomat pinta-aktiiviset aineet (painoprosentti < 5).

PAKKAUSKOOT: 4 L

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE: