Ilves Silkin Himmeä

Ilves Silkin Himmeä

Silkin Himmeä on hajuton, silkkisen himmeä sisustusmaali. Tuotteelle myönnetty paras M1-merkki, joka kertoo että tuotteesta vapautuu mahdollisimman vähän haihtuvia aineita huoneilmaan. Maalilla on hyvät pesunkesto-ominaisuudet eli se kestää himmeänä hankausta märällä rätillä, eikä kiillotu. Sävytettävissä Ilves väripisteissä kaikkiin yleisimpiin A-pohjan sävyihin, tuhansia sävyvaihtoehtoja. Erikoiskoko 3,6 L, jolla maalaa 25 neliötä.

TUOTESELOSTE

KÄYTTÖKOHTEET: Sisäseinien maalaaminen eteisissä, makuuhuoneissa ja olohuoneissa. Soveltuu hyvin sekä aikaisemmin maalatuille että maalaamattomille betoni-, puu ja rakennuslevypinnoille.

KÄYTTÖ: Suojaa lattiat ennen maalausta. Sekoita maali hyvin ennen käyttöä. Suosittelemme seinän maalaamista kahteen kertaan.

TYÖTAPA: Sivele tai telaa maali samansuuntaisin vedoin.

RIITTOISUUS: 6–8 m2/l alustasta riippuen.

KUIVUMISAIKA: 2 h, jonka jälkeen uudelleen maalattavissa.

KIILTOASTE: Silkinhimmeä.

TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Maalattavan pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja suhteellinen kosteus alle 80 %.

KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojattava jäätymiseltä.

MAALAUSTUOTERYHMÄ 2012: 313 Vesiohenteiset sisäseinä- ja kattomaalit RL 03 ja 314 Vesiohenteiset sisäseinä- ja kattomaalit RL 04.

EU RAJA-ARVO: EU raja-arvo tälle tuotteelle (kat. A/a): 30 d/l (2010). Tämä tuote sisältää max 30 g/l VOC.

SÄVYT: A-pohja (valkoinen)

PAKKAUSKOOT: 0,9 L, 3,6 L